Αφροδίτη Γραμμέλη: «Ο καθένας θα κάνει τον απολογισμό του και την αυτοκριτική του»
Πρωινές εκπομπές

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Ο καθένας θα κάνει τον απολογισμό του και την αυτοκριτική του»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Ο καθένας θα κάνει τον απολογισμό του και την αυτοκριτική του»

Η δημοσιογράφος προχώρησε σε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του Mega Καλημέρα

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα, πραγματοποίησε στις κάμερες που περίμεναν έξω από το στούντιο, η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία μάλιστα ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Όταν κάτι το οποίο αγαπάς και το κάνεις με ψυχική αγάπη, αν χαρείς που τελειώνει πρέπει να έχεις πρόβλημα. Εγώ δεν έχω αυτό το πρόβλημα», δήλωσε αρχικά η δημοσιογράφος και συνέχισε:

«Δεν θα κάνω ανάλυση, είναι μια μέρα συναισθηματικά φορτισμένη. Ο καθένας θα κάνει τον απολογισμό του και την αυτοκριτική του. Είμαστε επαγγελματίες, ό,τι κι αν έγινε, θα συνεχίσω κρατώντας τα καλά. Για τις εκπομπές δεν αποφασίζουν οι άνθρωποι, αλλά οι σταθμοί».

«Οι άνθρωποι που είχαμε στην ομάδα είναι οι καλύτεροι, πιστεύω ότι η επόμενη μέρα θα τους βρει σε μια πολύ καλή δουλειά», τόνισε.

Αναφορικά με το μέλλον της, ξεκαθάρισε: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ για προτάσεις, δεν επιβεβαιώνω, δεν διαψεύδω, αυτή  τη στιγμή είμαι στο Mega, τιμώ το Mega, δεν ξέρω τι ακούστηκε και δεν πρόκειται να σχολιάσω το παραμικρό. Το κάνω αυτό πάνω από 25 χρόνια και από σεβασμό στον εαυτό μου, αλλά και στα κανάλια, δεν πρόκειται να κάνω κανένα σχόλιο».

«Δεν έχω να σας πω κάτι κακό», συνέχισε η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία ξεκαθάρισε ότι ανάμεσα στα μέλη της εκπομπής υπήρχε αγάπη.

Όπως τόνισε ο Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό Σουσού, η Αφροδίτη Γραμμέλη έχει 1+1 χρόνο στο συμβόλαιό της.

«Μετά το Πάσχα θα γίνουν ραντεβού κι εκεί θα συζητηθούν πολλά. Το Mega επιθυμεί να τη διατηρήσει στο δυναμικό της. Έχει δεχτεί κι άλλες προτάσεις, μπορεί να έχει γίνει κι ένα ραντεβού, αλλά προτεραιότητα είναι το Mega». είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε ακόμα

Αφροδίτη Γραμμέλη για Ετεοκλή Παύλου: «Από ένα καλό άρωμα χρειάζεσαι μία σταγόνα και από ένα “πατσουλί” 4 μπουκάλια»