Αφροδίτη Γραμμέλη: «Το ομολογώ και στην κάμερα ότι…»
Πρωινές εκπομπές

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Το ομολογώ και στην κάμερα ότι…»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Το ομολογώ και στην κάμερα ότι…»

Όσα αποκάλυψε με αφορμή τη συνέντευξη της Πέγκυς Τρικαλιώτη

Με αφορμή τη συνέντευξη της Πέγκυς Τρικαλιώτη, τοποθετήθηκαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να προχωρά σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή, Ελένη, είπε: «Εγώ ξέρω πολλές γυναίκες που δεν τολμούν να βγουν από ένα γάμο ή από μια σχέση γιατί δεν τολμούν να βρεθούν αντιμέτωπες με τον εαυτό τους και την κοινωνία.

Έχει αλλάξει η θέση της γυναίκας στην κοινωνία αλλά όχι πολύ, όσο θα έπρεπε. Μου έχει τύχει να πω δεκαπέντε φορές κάτι ως γυναίκα στην εργασία μου και δίπλα μου ένας άντρας να το πει μια φορά και να γίνει».

Με αφορμή, λοιπόν, τα λεγόμενά της, η Αφροδίτη Γραμμέλη αναφέρθηκε σε ένα μοτίβο που ακολουθούν συνήθως οι παλαιότερες γενιές και δεν είναι άλλο από το να έχεις βρει ήδη τον επόμενο σύντροφο πριν χωρίσεις τον προηγούμενο.

«Ξέρεις τι κάνει η γενιά μας; Και το έχω κάνει και εγώ. Βρίσκεις τον επόμενο και χωρίζεις τον προηγούμενο από ανασφάλεια να μην μείνεις μόνη σου.

Σαν γυναίκα το έχω κάνει. Το ομολογώ και στην κάμερα, το έχω κάνει και όχι μόνο μία φορά. Από ανασφάλεια θολωμένη, δεν ήξερα την αξία της μοναξιάς, έβρισκα τον επόμενο για να χωρίσω τον προηγούμενο».

Διαβάστε επίσης

Επική αντίδραση της Ραμόνας Βλαντή: «Ποια είναι η κυρία Παπίλα;»