Αφροδίτη Λιάντου: «Από την Εβελίνα Παπούλια “ζηλεύω” το θράσος της»
Πρωινές εκπομπές

Αφροδίτη Λιάντου: «Από την Εβελίνα Παπούλια “ζηλεύω” το θράσος της»

Αφροδίτη Λιάντου: «Από την Εβελίνα Παπούλια “ζηλεύω” το θράσος της»

Όσα είπε στην εκπομπή, Δύο στις 10, μαζί με τον συνεργάτη της, Διονύση Παπανδρέου

Καλεσμένοι στην εκπομπή, Δύο στις 10, βρέθηκε η Αφροδίτη Λιάντου και ο Διονύσης Παπανδρέου και μίλησαν τόσο για τη Γη της ελιάς όσο και τη συνεργασία τους στο θέατρο.

Οι ηθοποιοί λαμβάνουν συνεχώς διθυραμβικά σχόλια για το ταλέντο τους αλλά και τους ήρωες που υποδύθηκαν στην επιτυχημένη σειρά του Mega.

Διονύσης Παπανδρέου: «Τις πόρτες εσύ τις ανοίγεις με το πόσο δουλεύεις, πόσο προσηλωμένος είσαι στον στόχο. Πάντα υπάρχουν εμπόδια αλλά οι δυσκολίες σε καθιερώνουν. Δεν ήταν ένας δρόμος με ροδοπέταλα. Σίγουρα είναι ορόσημο για την καριέρα μου Η γη της ελιάς, θα αποτελεί σημείο αναφοράς. Είμαι ευγνώμων που δούλεψα με αυτούς τους ανθρώπους, με τέρατα υποκριτικά αυτού του χώρου και καλούς συντελεστές και να γνωρίσει την επιτυχία η σειρά. Οι δικοί μου άνθρωποι δείχνουν θαυμασμό και προσπαθούν να με συμβουλέψουν. Στον δρόμο ο κόσμος μας χαιρετάει, μας αναγνωρίζει.

Στα social έρχονται μηνύματα από τον κόσμο. Έχω κάνει dating μέσω social, είναι τα μέσα της νέας εποχής και πρέπει να τα χρησιμοποιείς».

Αφροδίτη Λιάντου: «Εμένα στα social media μου στέλνουν γυναίκες. Μπορεί να μου πουν έναν καλό λόγο για το σήριαλ ή το θέατρο. Δεν θα έβγαινα με κάποιον ποτέ από τα social, έχω βέβαια και σχέση.

Με τον σύντροφό μου κολλήσαμε κόβιντ, μας έβαλαν μαζί για να μην κολλήσουμε τους άλλους στο γύρισμα. Και μετά αποφασίσαμε ότι θα συνεχίζουμε να μένουμε μαζί. Ήρθε φυσικό!».

Α.Λ: «Το θέατρο είναι πολύ διαφορετικό από την τηλεόραση και μας έχει δώσει πολλά εφόδια αυτή η παράσταση. Είσαι 100% εκεί ενώ αυτό δεν συμβαίνει στην τηλεόραση. Δεν ξέρω πως με φαντάζομαι μετά από δέκα χρόνια. Αλλά θέλω να είμαι ευτυχισμένη και να έχω κάνει όλα όσα θέλω να κάνω. Να είμαι χαρούμενη με τους ανθρώπους που έχω γύρω μου, να είμαι υγιής και να έχω στόχους για να βελτιώνομαι και να εξελίσσομαι. Εγώ τα νούμερα δεν τα έβλεπα ποτέ, μου τα έλεγαν. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και δεν είχα το άγχος. Από τη μαμά μου “ζηλεύω” το θράσος που έχει γιατί τολμάει πράγματα, δεν φοβάται να δοκιμαστεί που δεν γνωρίζει. Εγώ τα διπλοσκέφτομαι πριν κάνω κάτι».

Δ.Π: «Το θέατρο σε εξυψώνει περισσότερο από την τηλεόραση. Από ένα σημείο και μετά εθίζεσαι από το χειροκρότημα και οι απαιτήσεις αυξάνονται. Σε έχει σε μια συνεχόμενη τσίτα! Θέλω να διευρύνω τους ορίζοντές μου, να έχω δει όσες περισσότερες εικόνες μπορώ. Στην αρχή βλέπεις τα νούμερα τηλεθέασης για να δεις πόσο αποδίδει η δουλειά σου. Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα με το χειροκρότημα».

Διαβάστε επίσης

Νίκος Ψαρράς: «Δεν με ήθελε η Αμερική, δεν τσουλούσαν το πράγματα»