Αφροδίτη Λιάντου: «Πώς θα μας πάντρευε η Άντζελα Γκερέκου; Πώς είμαι έγκυος; Δεν ξέρω»
Πρωινές εκπομπές

Αφροδίτη Λιάντου: «Πώς θα μας πάντρευε η Άντζελα Γκερέκου; Πώς είμαι έγκυος; Δεν ξέρω»

Αφροδίτη Λιάντου: «Πώς θα μας πάντρευε η Άντζελα Γκερέκου; Πώς είμαι έγκυος; Δεν ξέρω»

Η «γη της ελιάς», η σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη και οι φήμες περί εγκυμοσύνης

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Αφροδίτη Λιάντου και αναφέρθηκε τόσο στη σειρά «Η γη της ελιάς» όσο και στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πώς θέλησε να σταματήσει από τη σειρά για να πειραματιστεί σε κάτι διαφορετικό και μάλιστα έχει ανοίξει δική της εταιρεία με τσάντες.

Ωστόσο, όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη οι φήμες περί εγκυμοσύνης και γάμου είχαν πάρει φωτιά. Πώς αντέδρασε;

«Δεν έχω ιδέα πώς βγαίνουν όλα αυτά. Δεν ξέρω, πραγματικά. Γιατί δεν υπάρχει και κάτι να πεις ότι ίσως… Ούτε καν. Εντάξει, εγώ γελάω με αυτά. Τώρα, πώς θα μας πάντρευε η Άντζελα Γκερέκου, δεν ξέρω… Πώς είμαι έγκυος, δεν έχω ιδέα πώς βγήκαν αυτά. Δεν απαντάω σε αυτά, ούτε παίρνω τηλέφωνα, ούτε διαψεύδω, δεν ασχολούμαι».

Μιλώντας για τη σχέση της, εξομολογήθηκε: «Είχαμε πολύ ωραία χημεία όταν παίζαμε μαζί, ενώ δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλο. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί είχαμε και τις πιο πολλές κοινές στιγμές. Είχαμε ξυλοδαρμούς, πνιγμούς, είχαμε διάφορα. Κάπως νιώθαμε μια οικειότητα και εμπιστοσύνη σαν να γνωριζόμασταν χρόνια.

Για έναν χρόνο δεν το λέγαμε, ούτε ανεβάζαμε κάτι στα social media. Από ένα σημείο και μετά, όταν είσαι με τον άλλον, δεν μπορείς να κρύβεσαι. Ούτε θα βγαίνουμε με ντουντούκα να το λέμε. Ούτε θα το κρύβουμε».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και το πώς βλέπει η σχέση τους, η μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια.

«Θετική είναι, τον συμπαθεί άπειρα. Τον συμπαθούσε πριν γίνουμε ζευγάρι και μου λεγε: “Τι ωραία που παίζει αυτός”. Δεν μου είπε κάτι, απλά να προσέξουμε μη το λέμε δεξιά -αριστερά».