Άγιοι Ανάργυροι – νονά 28χρονης: «Να σκοτώσουν εμένα και ας ζούσε εκείνη»
Πρωινές εκπομπές

Άγιοι Ανάργυροι – νονά 28χρονης: «Να σκοτώσουν εμένα και ας ζούσε εκείνη»

Άγιοι Ανάργυροι – νονά 28χρονης: «Να σκοτώσουν εμένα και ας ζούσε εκείνη»

«Η Κυριακή ήταν ένας άγγελος, τα περνούσε όλα μόνη της», δήλωσε

Η νονά της 28χρονης που δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού.

«Η Κυριακή ήταν ένας άγγελος, ένα ευαίσθητο κορίτσι που δεν ήθελε να επιβαρύνει κανέναν, ότι περνούσε το περνούσε μόνη της. Αυτό φάνηκε κιόλας γιατί δεν πήγε σε κανέναν να μιλήσει. Όσα μαθαίνουμε, τα μαθαίνουμε τώρα από τα κανάλια. Δεν μου είχε πει τίποτα, είχαμε απομακρυνθεί παρά πολύ δυστυχώς.

Δεν ήξερα τίποτα για τη σχέση της επειδή είχαμε απομακρυνθεί, είχαν χωρίσει οι δικοί της. Είχα να της μιλήσω χρόνια, από τα κανάλια το έμαθα. Όταν το έμαθα ένιωσα ένα κενό. Δεν είχε μιλήσει σε κανέναν, οι γονείς της είναι χάλια. Εκείνος ο πατέρας της, μεγάλωσε το παιδί του και τώρα έρχεται ένας τύπος και στο σκοτώνει. Έχω και εγώ παιδιά δεν ξέρω τι να πω.

Δεν ξέρω αν υπάρχει ευθύνη από τους αστυνομικούς, δεν ήμουν εκεί και αν δεν είσαι εκεί να ακούσεις δεν μπορείς να ξέρεις. Από μικρή ήταν ευγενέστατη κοπέλα, έσπαγε μια γλάστρα και έκλαιγε και ζητούσε συγνώμη. Δεν ξέρω τι θα της έλεγα αν την είχα δίπλα μου. Αν όμως μου έλεγαν τι θέλω να γίνει, θα τους έλεγα να σκοτώσουν εμένα και ας ζούσε εκείνη που ήταν 28 ετών, εγώ έχω κλείσει τον κύκλο μου πια…», δήλωσε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο ντοκουμέντο και ηχητικό – Η στιγμή της δολοφονίας της 28χρονης έξω από το ΑΤ