Αίθρα Λυκουρέζου: «Ξεκίνησα τα ναρκωτικά όταν ήμουν 15 ετών. Όταν το έμαθε ο πατέρας μου…»
Πρωινές εκπομπές

Αίθρα Λυκουρέζου: «Ξεκίνησα τα ναρκωτικά όταν ήμουν 15 ετών. Όταν το έμαθε ο πατέρας μου…»

Αίθρα Λυκουρέζου: «Ξεκίνησα τα ναρκωτικά όταν ήμουν 15 ετών. Όταν το έμαθε ο πατέρας μου…»

Όσα είπε για την απώλεια της μητέρας της, τη «μεταμόρφωσή» της και τον πατέρα της

Την πρώτη της εμφάνιση τηλεοπτικά, ύστερα από 7 χρόνια, πραγματοποίησε η Αίθρα Λυκουρέζου, η οποία μίλησε για την απεξάρτησή της από τα ναρκωτικά, την απώλεια της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη, αλλά και τον πατέρα της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Η ηθοποιός, αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν εξαρτημένη, τη στήριξη που είχε από τη μητέρα της, τη «μεταμόρφωσή» της τα τελευταία 7 χρόνια, αλλά και την αντίδραση του πατέρα της, όταν έμαθε ότι είναι χρήστης.

«Έχω 7 χρόνια να εμφανιστώ κάπου τηλεοπτικά και να παίξω στο θέατρο. Από το 2017 που έφυγε από τη ζωή η μητέρα μου, η Ζωή Λάσκαρη. Σε αυτά τα 7 χρόνια έγινε “μεταμόρφωση” σε όλα τα επίπεδα και θα ήθελα να την είχε δει η μητέρα μου. Βέβαια νιώθω ότι είναι συνεχώς δίπλα μου και τυχαίνει κάποιες φορές να προσπαθώ να την παίρνω τηλέφωνο και να της λέω τι έχει γίνει. Η μάνα είναι μάνα. Αλλά από την άλλη, οι απώλειες μας δυναμώνουν. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε τη ζωή μας αν δεν μάθουμε και αν δεν πονέσουμε.

Τα τελευταία χρόνια έχω αλλάξει πάρα πολύ. Έχω πάρει πολλή δύναμη και πολύ πόνο. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να αντιμετωπίσεις μόνος σου τον πόνο σου. Γιατί στον πόνο και στο σκοτάδι σου δεν είναι κανένας δίπλα σου», δήλωσε αρχικά η Αίθρα Λυκουρέζου.

«Ξεκίνησα τα ναρκωτικά στα 15»

«Τα ναρκωτικά τα ξεκίνησα όταν ήμουν 15 ετών και τα σταμάτησα στα 25. Όταν τα σταμάτησα ήταν σα να ξαναγεννήθηκα. Αυτό λένε πως όταν σταματάς τα ναρκωτικά, ξαναγεννιέσαι στην ηλικία που τα ξεκίνησες. Κάνω δουλειά με τον εαυτό μου εδώ και 21 χρόνια. Όλο αυτό το πέρασα μόνη μου. Τότε συναισθηματικά ήταν δίπλα μου η μητέρα μου, πρακτικά ήμουν μόνη μου», αποκάλυψε στην εκπομπή Fay’s time.

Για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, δήλωσε: «Ο πατέρας μου ήταν ένας πολυάσχολος άνθρωπος. Πρακτικά και συναισθηματικά δεν μπορούσε να ήταν δίπλα μου. Η μάνα είναι πάντα δίπλα σου, έχει ένστικτο, μπορεί να νιώσει το παιδί. Ο πατέρας μου τα ήξερε. Πριν πάω να θεραπευτώ, πήγα και του μίλησα για να ξέρει πριν τα μάθει από άλλους. Στα 25 μου έμαθε ότι έκανα χρήση ναρκωτικών. Όταν το έμαθε με κοιτούσε απορημένος, αλλά έδειξε κατανόηση».

Όσον αφορά στο θέατρο, είπε:  «Είχα να μπω σε θέατρο 7 χρόνια. Μπήκα ξανά πέρσι, εγώ που μεγάλωσα στα καμαρίνια. Κάτι ετοιμάζω αλλά δεν μπορώ να πω τι».

 Διαβάστε ακόμα

Αίθρα Λυκουρέζου για την αλλαγή ονόματος: «Δεν το ανακοίνωσα, οι δικοί μου το έμαθαν μέσα από το διαδίκτυο»