Αιχμηροί Καινούργιου – Μικρούτσικος – Το μήνυμα που έστειλαν: «Ενοχλεί ότι ξεκινήσαμε χωρίς πλάτες» – «Τους λιθοβολώ με την παρουσία μου!»
Πρωινές εκπομπές

Αιχμηροί Καινούργιου – Μικρούτσικος – Το μήνυμα που έστειλαν: «Ενοχλεί ότι ξεκινήσαμε χωρίς πλάτες» – «Τους λιθοβολώ με την παρουσία μου!»

Αιχμηροί Καινούργιου – Μικρούτσικος – Το μήνυμα που έστειλαν: «Ενοχλεί ότι ξεκινήσαμε χωρίς πλάτες» – «Τους λιθοβολώ με την παρουσία μου!»

Τι απάντησε η ίδια και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κριτική άλλων εκπομπών ότι «ξεφτιλίζεται» ο παρουσιαστής;

Απάντηση στα πάνελ Μελέτη και Σκορδά θέλησε να δώσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις χθεσινές (6/11) τοποθετήσεις τους σχετικά με την κόντρα του με τον Light και το γεγονός ότι «ξεφτιλίζεται» να απαντά μέσω της Super Κατερίνας στον τράπερ.

Ο ίδιος επέλεξε να απαντήσει φυσικά στους σχολιασμούς.

«Έχω κουραστεί να ανοίγω τη google και να έρχεται η φάτσα μου και ο Light. Δεν με αφορά.

Να πιάσω τη Φαίη, ήταν η πιο εύστοχη.  Είναι λες και είμαστε 100 χρόνια φίλοι αυτό που είπε.  Η λέξη τον ξεφτιλίζει. Αυτό είναι Αντρέας, υπάρχει περίπτωση να μου πει ο Θέμης ότι είπαν για μένα αυτό και να πω μην το παίξεις;

Ακούω από όλους αυτούς που προσπαθούν να με συλλυπηθούν. Για ποιο πράγμα; Δεν ξεφτιλίζομαι παλικάρια! Έχω ένα επίπεδο και το έχω αποδείξει ότι με αυτό συνομιλώ και με το τηλεοπτικό κοινό.

Είμαι με τη Φαίη που λέει ότι ο Αντρέας δεν μασάει» ξεκίνησε να λέει ο Ανδρέας.

Όπως όμως του επεσήμανε η Κατερίνα όσα ειπώθηκαν από την παρουσιάστρια του Fay’s Time προσβάλλουν την ίδια και την ομάδα της διότι η Φαίη Σκορδά μίλησε για έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό του.

«Συμφωνούμε σε όλα όσα είπες για τον Light αλλά γύρισε και είπε η παρουσιάστρια ότι σε εξευτελίζουμε.

Η εκπομπή σε εξευτελίζει; Αυτό είπαν όλοι!

Δεν πειράζει, χάρη τους κάνουμε, 5% κάνει σήμερα θα τους ανεβάσουμε! Ενοχλεί  κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές που όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν χωρίς πλάτες και έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με πολύ σκληρή δουλειά χωρίς κανέναν γάμο, καμία περίεργη συνεργασία και χωρίς κανέναν εξευτελισμό!» είπε η Κατερίνα Καινούργιου σε έντονο ύφος.

Αμέσως μετά το διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου κατέβασε τους τόνους εξηγώντας ότι αυτό που «χτυπιέται» είναι η εκπομπή της που πάει καλά και η ίδια προσωπικά.

«Συγγνώμη που με είδατε έτσι τσιτωμένη. Είμαι ο εαυτός μου. Αν στεναχωριέμαι και θα κλάψω. Επειδή έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και υπάρχουν άνθρωποι που με έχουν στηρίξει πάνω, δεν δέχομαι τέτοιες κατηγορίες για μένα και τους συνεργάτες μου. Επειδή υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν “έλα μωρέ που η Καινούργιου θα μας περάσει”. Αυτό που τους ενοχλεί δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχω πόσο τιμή μου είναι που έχω τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην εκπομπή μου, είχε πάρα πολλές επιλογές».

Ο δε Αντρέας Μικρούτσικος τόνισε:

«Είμαι το κεντρικό πρόσωπο τόσο αρνητικής κριτικής. Πόσο άστοχο από αυτό που είπε η Νανά Παλαιτσάκη… Τους λιθοβολώ με την παρουσία μου.  Είμαι άνθρωπος που τσαλακώνεται και μέσα από αυτή τη στάση ξαναγεννιέμαι.

Ο Θέμης Μάλλης φροντίζει να είναι τυπικός, με ενημερώνει πάντα. Στοματάκι έχω, κόκαλα τσακίζω» είπε απαντώντας για το αν ενημερώνεται για τη σκαλέτα ενώ αναφέρθηκε και στην πρόταση που του έγινε να είναι στην εκπομπή και πώς τη δέχτηκε.

«Μου έκανε πρόταση ο Κοκλώνης να είμαι στην εκπομπή. Του ζήτησα δύο μέρες. Σκέφτηκα ότι πρέπει να μιλήσω με έναν άνθρωπο. Έστειλα μήνυμα στον Θέμη. Και μου απαντάει “είναι μεγάλη μου τιμή”. Επιλέγω τον άνθρωπο που με κρεμάει στα μανταλάκια;» είπε με νόημα.

«Δεν θα επιτρέψω ξανά σε καμία παρουσιάστρια να πει κάτι για τους συνεργάτες μου. Όντως ο κόσμος επιλέγει ποιον θα δει και ποιον όχι. Αν είχε έρθει ο Γαρδέλης στην εκπομπή μου και είχε εξισώσει την ομοφιλοφυλία με την κτηνοβασία δεν θα συνέχιζε να είναι στην εκπομπή μετά το break.  Ο καλεσμένος θα έφευγε και το έχω αποδείξει» ήταν η αιχμηρή της παρατήρηση.