Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων»
Πρωινές εκπομπές

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων»

Η αποκάλυψή της στο Πρωινό

Για τη ζωή της και τα social media, αλλά και τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μάλιστα προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

«Είμαι καλά, περνάω καλά, βγαίνω αρκετά, ταξιδεύω αρκετά και δουλεύω πολύ», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έχω καταλήξει ότι την προσωπική ζωή πρέπει να τη μετράς πιο πολύ στα Μέσα, γιατί έχει έκθεση και έχει συνέπειες».

«Το κεφάλαιο με τον Στάθη έχει κλείσει, όπως κάθε κεφάλαιο που όταν τελειώνει κλείνει. Πλέον ο καθένας έχει τη δική του πορεία. Ήταν η κατάσταση τέτοια, με το Survivor και ακούστηκε τόσο πολύ», δήλωσε.

«Το θέμα παιδί είναι κάτι που με απασχολεί σίγουρα και είναι κάτι που θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία περίοδο που ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων. Σκόπευα να το μοιραστώ με τον κόσμο, γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ καλό, είμαστε πολύ τυχερές που υπάρχει στις μέρες μας. Ενθαρρύνω την κάθε γυναίκα να το κάνει, γιατί έχεις περισσότερη ασφάλεια στο θέμα της μητρότητας», εξομολογήθηκε.

«Δεν το σκέφτομαι απαισιόδοξα. Απλά είναι κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια. Είμαι στην κατάλληλη ηλικία, στα 31 μου πια, αισθάνομαι ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου», τόνισε.

Διαβάστε ακόμα

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Σίγουρα δεν το εννοούσε έτσι όπως το είπε»