Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν βλέπω νυφικό και κλαίω, αλλά θα έκανα ένα παιδί μόνη μου»
Πρωινές εκπομπές

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν βλέπω νυφικό και κλαίω, αλλά θα έκανα ένα παιδί μόνη μου»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν βλέπω νυφικό και κλαίω, αλλά θα έκανα ένα παιδί μόνη μου»

Στο Πρωινό Σουσού μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με ανανεωμένη διάθεση

Με ανανεωμένη διάθεση έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό Σουσού η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανοίγοντας το νέο της σπίτι στο κέντρο της Αθήνας στον Νίκο Γεωργιάδη.

Μίλησε για την ζωή της μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιό της, τις επαγγελματικές προτάσεις που είχε για διάφορα ριάλιτι σόου και για τη σχέση της με τον πρώην της, Στάθη Σχίζα.

«Στην αλλαγή μετά το  διαζύγιό μου αισθάνθηκα πόνο, επειδή είμαι πολύ συναισθηματική. Όταν περνούσα τη μετάβαση από το διαζύγιό μου, πήρα τη ζωή στα χέρια μου».

«Το κεφάλαιο My Style Rocks έχει κλείσει για εμένα. Θυμάμαι τον εαυτό μου πολύ μικρή πίσω σε αυτό. Υπήρξαν διάφορες προτάσεις για ριάλιτι σόου, οι οποίες δεν ευδοκίμησαν».

«Βρέθηκα στα 24 μου χρόνια παντρεμένη, ήταν κάτι που δεν το περίμενα, όπως ούτε και το διαζύγιό μου. Δεν μετάνιωσα που παντρεύτηκα τόσο μικρή αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα το ξαναέκανα.  Αισθανόμουν σιγουριά με τον πρώην άντρα μου, δεν χάλασε η σχέση απλά οι άνθρωποι αλλάζουν.

Δεν μετάνιωσα που προχώρησα σε μια νέα σχέση, γιατί ήμουν μαθημένη να έχω σχέση. Ο Στάθης με διεκδίκησε πολύ, ήταν ακατόρθωτο να μην φτάσουμε σε σχέση. Δεν έχουμε επαφές πλέον, τον βλέπω όμως φιλικά».

Τέλος μίλησε για τα σχέδιά της στο μέλλον και έναν μελλοντικό γάμο:

«Σε δέκα χρόνια θα ήθελα σίγουρα να συνεχίσω με τη δουλειά μου και να έχω κάνει οικογένεια. Δεν είναι προτεραιότητά μου ο γάμος. Δεν βλέπω νυφικό και κλαίω, θα έκανα και μόνη μου ένα παιδί. Θα προτιμούσα όμως τον πατροπαράδοτο τρόπο, να έχω έναν άντρα στην ζωή μου και να είναι πατέρας των παιδιών μου».

Δείτε όλη την συνέντευξη στο βίντεο: