Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ίσως έπρεπε να βγω να διαψεύσω…»
Πρωινές εκπομπές

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ίσως έπρεπε να βγω να διαψεύσω…»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ίσως έπρεπε να βγω να διαψεύσω…»

Ο χωρισμός και το βίντεο από τον Παρνασσό

Νέο σπίτι, νέο ξεκίνημα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

Η γνωστή Instagramer και επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τις αλλαγές στη ζωή της, τη μοναξιά, αλλά και το βίντεο από τον Παρνασσό, όπου την εμφάνισαν με νέο πρόσωπο στη ζωή της, ο οποίος ωστόσο είναι φίλος της.

«Το νέο μου σπίτι είναι απλό, λιτό, γιατί ζω ακόμα στους τέσσερις τοίχους. Είμαι σε φάση που δεν έχω ούτε μαχαιροπίρουνα. Δε δείχνω πολλά κομμάτια, γιατί υπάρχει και το κακό το μάτι. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την αρχή», δήλωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μάθει πολύ στη μοναξιά. Πιο πριν υπήρξα παντρεμένη, οπότε πάλι ήμουν με κάποιον που κοιμόμασταν μαζί. Εντάξει, συνηθίζω, μ’ αρέσει, πατάω στα πόδια μου, γνωρίζω και μια άλλη πλευρά του εαυτού μου», τόνισε και συνέχισε:

«Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται, πόσο μάλλον και μέσα από μία συγκατοίκηση. Κρατάμε τα καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν τσακώνεται εύκολα».

Για το επίμαχο βίντεο από τον Παρνασσό, στο οποίο φαίνεται να διασκεδάζει με φίλο της, ξεκαθάρισε: «Στο βίντεο στον Παρνασσό ήταν ένας φίλος μου. Δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι με κάποιον και να υπάρχει κάτι ερωτικό, πόσο μάλλον όταν ο σύντροφός μου ήταν στο Survivor κι εγώ τον στήριζα τόσο καιρό».

«Δεν βγήκα να το διαψεύσω, γιατί δεν το θεώρησα απαραίτητο. Ίσως, όμως, να έπρεπε να το είχα κάνει, γιατί είδα ότι όταν δεν απαντάς σε κάτι, παίρνει έκταση πολλές φορές», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα