Αλέξανδρος Κοψιάλης: Βοήθησε στη σύλληψη παιδόφιλου – «Υπάρχουν περιστατικά που τα παιδιά ντρέπονται να μιλήσουν»
Πρωινές εκπομπές

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Βοήθησε στη σύλληψη παιδόφιλου – «Υπάρχουν περιστατικά που τα παιδιά ντρέπονται να μιλήσουν»

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Βοήθησε στη σύλληψη παιδόφιλου – «Υπάρχουν περιστατικά που τα παιδιά ντρέπονται να μιλήσουν»

Όσα είπε ο ίδιος στον «αέρα» του Happy Day

Ένα σοκαριστικό βίντεο στο κανάλι του στο YouTube ανέβασε ο γνωστός influencer, Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος βοήθησε την αστυνομία να συλλάβει παιδόφιλο τη στιγμή που ετοιμαζόταν να συναντήσει 13χρονο κορίτσι.

Συγκεκριμένα, ένας 43χρονος άνδρας, ταξίδεψε από την επαρχεία στον Πειραιά, προκειμένου να βρεθεί με το 13χρονο κορίτσι, ωστόσο αντί να συναντήσει αυτό, τον περίμενε η αστυνομία.

Όπως εξήγησε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, το κορίτσι αυτό είναι παιδί ενός πολύ καλού του φίλου, το οποίο δεχόταν διαρκώς άσεμνα μηνύματα στα social media, από ένα γυναικείο προφίλ.

Ο γνωστός influencer μαζί με τον φίλο του, επικοινώνησαν με την αστυνομία κι έτσι κατάφεραν να συλληφθεί ο 43χρονος.

«Η πρώτη σκέψη του γονιού ήταν να βιαιοπραγήσει. Δεν πιστεύαμε ότι ένας άνθρωπος θα ξεκινήσει από την επαρχία, με ΚΤΕΛ, στις έξι το πρωί και θα επιδιώξει συνάντηση με ένα παιδάκι, το οποίο του έχει γράψει επανειλημμένως ότι είναι 13 ετών, ότι δεν είχε σεξουαλική εμπειρία ως τώρα, ότι δεν ξέρει τα βασικά και η απάντησή του ήταν ότι τον εξιτάρει αυτό, ότι του αρέσει» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

«Οι γονείς να είναι κοντά στα παιδιά τους»

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Happy Day.

«Ο λόγος που ανέβηκε το βίντεο είναι για να αποφύγουμε στο μέλλον αντίστοιχα περιστατικά. Αυτό που θέλω να πω στους γονείς είναι να κοιτάνε να είναι πολύ κοντά στα παιδιά τους, γιατί υπάρχουν περιστατικά που τα παιδιά ντρέπονται να μιλήσουν στους γονείς τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Πρόκειται για την κόρη πολύ φίλου μου, την οποία ξέρω από μωρό ημερών. Όταν σκούριναν τα πράγματα, μιλήσαμε με την αστυνομία. Έτσι στήσαμε όλο αυτό που στήθηκε και ήταν για την αφύπνιση του κόσμου», τόνισε.

«Η προσέγγιση έγινε από γυναικείο προφίλ κατευθείαν, του ήταν πιθανότατα πιο εύκολο. Το ευτύχημα είναι ότι η μικρή το εμπιστεύτηκε απευθείας στον πατέρα της οπότε μπορούσαμε να έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης», είπε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

«Ξεκάθαρα ο ήρωας της υπόθεσης παραμένει το 13χρονο κορίτσι. Και θεωρώ ότι και από τον συγκεκριμένο, έχουν σωθεί αρκετά παιδάκια από αντίστοιχες άσχημες καταστάσεις» , πρόσθεσε.

«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βγει ο κόσμος και να στήνει ενέδρες, γιατί δεν ξέρει με τι άνθρωπο θα έχει να κάνει», επεσήμανε.