Αλέξης Κούγιας: Η αγόρευση του στη δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου – «Μαζεύω την οργή μου 13 μήνες»
Πρωινές εκπομπές

Αλέξης Κούγιας: Η αγόρευση του στη δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου – «Μαζεύω την οργή μου 13 μήνες»

Αλέξης Κούγιας: Η αγόρευση του στη δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου – «Μαζεύω την οργή μου 13 μήνες»

«Η κυρία κατηγορούμενη έχει καταδικαστεί από την πρώτη μέρα, χωρίς να έχει δικαστεί», τόνισε

Ο Αλέξης Κούγιας ξεκίνησε εχθές 14 Φεβρουαρίου την αγόρευση του ως συνήγορος της κατηγορουμένης Ρούλας Πισπιρίγκου δίνοντας την τελευταία μάχη πριν από την έκδοση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου. Απόσπασμα από την αγόρευση του έδειξε η εκπομπή Πρωινό Σουσού.

«Μαζεύω την οργή μου δεκατρείς μήνες σε μια προκατειλημμένη διαδικασία»

«Η κυρία κατηγορούμενη βρίσκεται στη θέση της κατηγορούμενης εξαιτίας ενός ανεκδιήγητου υπουργού Δικαιοσύνης, του Τσιάρα και έγινε παρέμβαση ενός ασυνείδητου επίσης εισαγγελέα. Στην Ελλάδα δεν είμαστε Ουγκάντα! Είναι η ώρα της κατηγορούμενης. Μαζεύω την οργή μου δεκατρείς μήνες σε μια προκατειλημμένη διαδικασία.

Κύριοι ένορκοι, η δικαιοσύνη χρειάζεται την ψήφο σας, την κρίση σας, αυτό που έχετε ζήσει, τι σημαίνει για κάποια γυναίκα να αποκτά παιδί. Η κυρία κατηγορούμενη ζητά από εσάς, όταν θα το αποφασίσετε να κοιμάστε ήσυχοι. Να έχετε συνείδηση και συναίσθηση με σωστό ηθικό τρόπο. Όχι ότι λένε στις μεσημεριανές εκπομπές, οι οποίες προκαταδίκασαν αυτή τη δυστυχισμένη γυναίκα.

Η κυρία κατηγορούμενη έχει καταδικαστεί από την πρώτη μέρα, χωρίς να έχει δικαστεί. Το ζητούμενο είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η ουσία είναι να δικαστεί η κυρία κατηγορούμενη, όχι να καταδικαστεί. Δηλαδή εάν κάποιος εκτελεί ένα παιδί σε χώρο νοσοκομείου, είμαστε ένα ”ξέφραγο αμπέλι”.

Αυτή δηλαδή η διεστραμμένη, διαβολική γυναίκα, σκέφτηκε εάν σκοτώσει εκεί το παιδί, καθώς δεν θα το ερευνήσει κανείς. Η κυρία διεστραμμένη το πήρε από το χέρι να πάει νοσοκομείο, το έβαλε να υποκρίνεται ότι έχει πυρετό, ότι έχει σπασμούς. Και όλα αυτά είναι τίποτα γιατί ήταν υγιέστατο.

Για αυτό σας ξαναλέω κύριοι ένορκοι, μην έχετε καμία εμπιστοσύνη σε κανέναν και πείτε ένα ιστορικό ”όχι”, σε αυτούς που παραπλάνησαν τον ελληνικό λαό. Όταν χάθηκαν τα παιδιά, ειδικά Μαλένα-Ίριδα, το ζευγάρι τότε ήταν πανευτυχισμένο και πανερωτευμένο», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: