Αλέξης Κούγιας: «Η Ρούλα δεν έβρισε ποτέ την εισαγγελέα – Οποίος το έγραψε θα μηνυθεί»
Πρωινές εκπομπές

Αλέξης Κούγιας: «Η Ρούλα δεν έβρισε ποτέ την εισαγγελέα – Οποίος το έγραψε θα μηνυθεί»

Αλέξης Κούγιας: «Η Ρούλα δεν έβρισε ποτέ την εισαγγελέα – Οποίος το έγραψε θα μηνυθεί»

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για την κατάληξη της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου και την αγόρευση της εισαγγελέως.

«Η κυρία εισαγγελέας δεν αγόρευσε ποτέ δώδεκα ώρες αλλά εννέα. Είχε ξεκινήσει στις 10 το πρωί, έγινε μια διακοπή στις τρεις το μεσημέρι και τελείωσε γύρω στις επτάμισι με οκτώ το βράδυ. Όμως αυτό δεν είναι το ενδιαφέρον, το ενδιαφέρον είναι ότι η κυρία εισαγγελέας δεν κατέθεσε καμία γραπτή πρόταση.

Όλες αυτές τις ώρες δεν έκανε τίποτε άλλο από το να αναπαράγει αυτά που αναφέρουν σε διάφορες κουτσομπολίστικες εκπομπές. Η αγόρευση της δεν είχε κανένα νομικό ενδιαφέρον και δεν ασχολήθηκε καθόλου με το υπόβαθρο της υπόθεσης οπως αναδείχθηκε όλους αυτούς τους μήνες», δήλωσε.

«Η κυρία εισαγγελέας τίποτα από αυτά που είπε δεν τα έδωσε γραπτώς. Στα πρακτικά του δικαστηρίου θα φαίνεται ότι ζήτησε την ενοχή της κατηγορουμένης. Η αγόρευση της ήταν προφορική και θα έπρεπε να το κάνει γραπτώς. Η γραμματεία του δικαστηρίου μου είπε ότι θα την παραδώσει εν καιρώ. Εγώ πως θα έχω στα χέρια μου την γραπτή της αγόρευση, για να την αντικρούσω για την αγόρευση μου στις 14 Φεβρουαρίου;», αποκάλυψε.

Επίσης διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν για την λεκτική επίθεση της κατηγορουμένης προς την εισαγγελέα, είπε:

«Δεν ειπώθηκε καμία φράση από την κατηγορούμενη προς την εισαγγελέα. Οποίος έγραψε για κάποια οποιαδήποτε φράση θα μηνυθεί».

Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις:

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένοχη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Αποχώρησε βρίζοντας την εισαγγελέα