Αλέξης Κούγιας: «Ο Άδωνις Γεωργιάδης αυτοεξευτελίστηκε, θα του το πω και κατάμουτρα»
Πρωινές εκπομπές

Αλέξης Κούγιας: «Ο Άδωνις Γεωργιάδης αυτοεξευτελίστηκε, θα του το πω και κατάμουτρα»

Αλέξης Κούγιας: «Ο Άδωνις Γεωργιάδης αυτοεξευτελίστηκε, θα του το πω και κατάμουτρα»

Ο γνωστός ποινικολόγος εξέφρασε για άλλη μια φορά τις ακραίες απόψεις του

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στις κάμερες και στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την στάση του Άδωνι Γεωργιάδη απέναντι στο νομοσχέδιο.

«Το ζητούμενο δεν είναι αν υπάρχει μια νομοθετική ρύθμιση, το ζητούμενο είναι η ίδια η ζωή. Το πρόβλημα με την αποτελεσματικότητα αυτού του νομοσχεδίου δεν είναι ποιοι το ψήφισαν, τι επιχειρήματα είχαν, τι είδους πολιτική εκμετάλλευση μπορεί να γίνει. Το πρόβλημα είναι απλό και ρεαλιστικό.

Κανείς δεν έχει ρωτήσει αυτά τα παιδιά, τα οποία θα διαλέξει ένα ζευγάρι ομοφύλων από κάποια δομή ή κάποιο ορφανοτροφείο, αν θα θέλουν αυτά τα παιδιά να έχουν μια συμβίωση, με δυο πρόσωπα του ιδίου φύλου σε ένα συγχυτικό περιβάλλον. Θα υπάρχουν ερωτήματα και απαντήσεις που δεν θα μπορούν να εξηγηθούν μέσα από την φύση.

Ένα παιδί δεν είναι όπως διαλέγεις ένα κατοικίδιο από ένα pet shop. Η εξέλιξη ενός παιδιού ειναι συνυφασμένη με την κοινωνικοποίηση του, η οποία συμβαίνει πρώτα στο σχολείο. Ένα παιδί που θα μεγαλώσει σε ένα τέτοιο συγχυτικό περιβάλλον σίγουρα θα έχει μια ποιοτική εξέλιξη της προσωπικότητας του, η οποία θα είναι πραγματικά προβληματική».

Αναφερόμενος στην επιχειρηματολογία του Αντώνη Σαμαρά, αλλά και για την ομιλία του Σπύρου Μπιμπίλα, είπε:

«Ο Αντώνης Σαμαράς έχει τις απόψεις του, η επιχειρηματολογία του εχθές ήταν σωστή. Εγώ ένιωσα πολύ άσχημα όταν στις πρωινές εκπομπές άρχισε να προβάλλεται η ομιλία του Σπύρου Μπιμπίλα. Ποιος είπε στον κύριο Μπιμπίλα, ότι δεν έχει το δικαίωμα να είναι ομοφυλόφιλος; Αυτό που δεν κατάλαβε είναι ότι το χθεσινό νομοσχέδιο ήταν για το αν ο Μπιμπίλας και κάθε Μπιμπίλας θα έχουν το δικαίωμα να πηγαίνουν σε μια δομή και να διαλέγουν ένα παιδί το οποίο δεν το ρωτούν αν θέλει να έχει πατέρα και συγχρόνως πατέρα τον ίδιο».

«Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτούς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ειδικά για τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος έχει γράψει βιβλίο για την ανάγκη της φυσιολογικής εξέλιξεως του ανθρώπινου γένους και το τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει η ομοφυλοφιλία. Είναι δυνατόν μόνο και μόνο για να διατηρήσεις ένα πολιτικό μισθό. Δεν σημαίνει τίποτα να παίρνεις το μισθό ενός βουλευτού.

Αρχίζεις και σκέφτεσαι αλλά πράγματα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ενδιαφέρεται μόνο για την επανεκλογή του και να έχει την εύνοια του αρχηγού και δυστυχώς αυτοεξευτελίζεται. Μόλις τον συναντήσω γιατί έχουμε προσωπική σχέση θα του το πω και κατάμουτρα», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Στον αντίποδα βέβαια όσα είπε ο Παύλος Γερουλάνος στην ίδια εκπομπή, ο οποίος τοποθετήθηκε για την ψήφιση του νομοσχεδίου και τόνισε ότι:
«Θεωρώ ότι κάποιοι άνθρωποι ψήφισαν επειδή αυτό είναι ο ηθικός τους κώδικας το οποίο δεν το κατηγορώ. Αν κάποιος ψήφισε σύμφωνα με την συνείδηση του η οποία του έλεγε όχι, εγώ το θεωρώ αναπόσπαστο μέρος της δημοκρατίας. Στα περισσότερα κόμματα υπάρχει μια κοινή πλεύση στα εύκολα εδώ μιλάμε για τα δύσκολα. Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι αν ψηφίσεις την συνείδηση σου ακόμα και αυτός που διαφωνεί μαζί σου αργά η γρήγορα θα σε αποδεχθεί ή θα σε παραδεχθεί. Αν ψηφίσεις κατά της συνείδησης σου θα το μετανιώνεις κάθε μέρα της ζωής σου μέχρι να πεθάνεις».
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: