Αλέξης Κούγιας: «Χυλόπιτα» στην Εύη Βατίδου – «Υπάρχει γυναίκα στη ζωή μου υψηλού επιπέδου»
Πρωινές εκπομπές

Αλέξης Κούγιας: «Χυλόπιτα» στην Εύη Βατίδου – «Υπάρχει γυναίκα στη ζωή μου υψηλού επιπέδου»

Αλέξης Κούγιας: «Χυλόπιτα» στην Εύη Βατίδου – «Υπάρχει γυναίκα στη ζωή μου υψηλού επιπέδου»

Ο γνωστός δικηγόρος έβαλε τέλος στις φήμες και στα ενδεχόμενα

Πολύς λόγος για το τίποτα γίνεται τελικά το τελευταίο διάστημα, με τις φήμες να κυκλοφορούν και να αναφέρουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης ανάμεσα στην Εύη Βατίδου και τον Αλέξη Κούγια.

Η ίδια η Εύη Βατίδου έχει πάρει στην πλάκα τις ερωτήσεις που της γίνονται συνεχώς, σε κάθε δημόσια εμφάνισή της, ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας δεν είχε τοποθετηθεί ξεκάθαρα, κάτι που έκανε μέσα από το Happy Day.

Ο γνωστός ποινικολόγος, το πρωί της Πέμπτης, μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και ζήτησε από την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, να σταματήσει τις δηλώσεις περί γάμου και επανασύνδεσης γιατί του δημιουργούν πρόβλημα στη σχέση του.

«Θα παρακαλούσα την πρώην σύζυγό μου και μητέρα των παιδιών μας να μην ξεκινήσουμε έναν κύκλο και να μπει η προσωπική μου ζωή στο κάδρο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω μια προσωπική σχέση με μια εξαιρετική προσωπικότητα και όλες αυτές οι δηλώσεις της πρώην συζύγου μου δημιουργούν προβλήματα γιατί κάποιος νομίζει ότι συμμετέχω και εγώ σε αυτόν τον τρόπο σκέψης», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Δεν απάντησα στην δήλωση της Εύης Βατίδου, όταν είπε πως δεν εγκρίνει τη σύντροφό μου. Ο Αλέξης Κούγιας σαν προσωπικότητα δεν θα επέστρεφε ποτέ σε μια σχέση που αλλοίωσε τον χαρακτήρα του. Έχω κάνει μόνο καλό στην Εύη Βατίδου. Πρέπει να το ξεκόψουμε αυτό το θέμα και θα την παρακαλούσα να μην χρησιμοποιεί το όνομά μου για τέτοια θέματα. Η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή μου είναι υψηλού επιπέδου, έχουμε μια φυσιολογική σχέση σε όλα τα επίπεδα, δεν ασχολείται με αυτά. Αυτή η κοπέλα στάθηκε δίπλα μου σε πολύ δύσκολες στιγμές», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμα

Εύη Βατίδου: «Θέλει σκέψη να ξαναπαντρευτώ τον Κούγια»