Ανασκόπηση 2023: Τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν τη χρονιά που πέρασε
Πρωινές εκπομπές

Ανασκόπηση 2023: Τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν τη χρονιά που πέρασε

Ανασκόπηση 2023: Τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν τη χρονιά που πέρασε

Γύρισαν σελίδα στη ζωή τους...

Χρονιά… διαζυγίων φαίνεται πως είναι το 2023 για διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, καθώς αγαπημένοι celebrities έβαλαν τέλος στην σχέση ή τον γάμο τους, πολλοί μάλιστα μετά από πολλά χρόνια κοινής συμβίωσης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Θεοδώρα Πεταλάς, μετά από 4 χρόνια κοινής ζωής, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με τον τενίστα να βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο της Πάολα Μπαντόσα.

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης χώρισαν εννιά χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία, ενώ τέλος στην σχέση τους έβαλαν και ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Το Survivor υπήρξε καθοριστικός παράγοντας για να πέσουν τίτλοι τέλους στην σχέση της Κατερίνας Δαλάκα και του Δημήτρη Φιντιρίκου.

Μετά από δύο χρόνια κοινής ζωής, Ελεονώρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου έβαλαν τέλος στην σχέση τους και οι δυο τους πλέον έχουν προχωρήσει τις ζωές τους.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος παρέμειναν φίλοι μετά τον χωρισμό τους, ενώ και ο Γιώργος Μαυρίδης με την Κρίστη Καθάργια χρειάστηκαν 9 μήνες γάμου και 1 ταξίδι του μέλιτος on camera για να χωρίσουν μετά από 3 χρόνια σχέσης.

Χρήστος Βασιλόπουλος και Σάρα Κόνερ, Ζέτα Δούκα και Μιχάλης Χατζαντώνας, Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Κατερίνα Λάσπα και Νεκτάριος Νικολόπουλος έληξαν επίσης την σχέση τους.