Αναστασία Γιούσεφ για Ερμή Καραγιάννη: «Τον τελευταίο καιρό ο Ερμής είχε λοξοδρομήσει»
Πρωινές εκπομπές

Αναστασία Γιούσεφ για Ερμή Καραγιάννη: «Τον τελευταίο καιρό ο Ερμής είχε λοξοδρομήσει»

Αναστασία Γιούσεφ για Ερμή Καραγιάννη: «Τον τελευταίο καιρό ο Ερμής είχε λοξοδρομήσει»

Οι συζητήσεις τους και η σχέση με τον πατέρα του

Η Αναστασία Γιούσεφ μίλησε για τον φίλο της, Ερμή Καραγιάννη, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του, σε ηλικία 23 ετών.

Το νεαρό μοντέλο, έπεσε από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε, με τον πατέρα του να μην προλαβαίνει να τον σώσει.

«Τον τελευταίο καιρό ο Ερμής είχε λοξοδρομήσει, προσπαθούσα να τον συνεφέρω αλλά δεν άκουγε ανέφερε» αρχικά η Αναστασία Γιουσέφ και συνέχισε «Είχε βιώσει μπούλιγνκ από πολύ κόσμο και μέλη της οικογένειάς του γιατί δεν αποδέχονταν την διαφορετικότητά του».

«Ο Ερμης ήταν ένα λαμπερό πλάσμα, πάντα με το χαμόγελο, με πολλά όνειρα, πάντα με τον καλό λόγο. Όπου κι αν πηγαίναμε τον αγαπούσαν, με ενέργεια φοβερή. Σαν πρώτη εντύπωση όταν τον γνώριζες θα έλεγες ότι είναι το πιο λαμπερό και χαρούμενο πλάσμα, αν όμως τον γνώριζες…», δήλωσε στο Πρωινό Σουσού.

«Μου είχε πει 2-3 πράγματα, τύπου ότι “δεν είμαι στα καλά μου, αλλά θα πάρω τα πάνω μου” ή από κοντά “δεν νιώθω καλά τις τελευταίες μέρες, αλλά θα γίνω μια χαρά”», επεσήμανε.

«Ήταν πολλά κομμάτια που τον ενοχλούσαν. Πρέπει να σταματήσει το bullying. Ο Ερμής είχε διαφορετικές ερωτικές προτιμήσεις, γι αυτό είχε βιώσει bullying από γνωστούς φίλους, αλλά μπορεί κι από μέλη της οικογένειας. Δεν αποδεχόντουσαν την διαφορετικότητά του», εξήγησε η γνωστή χορεύτρια.

«Ο μπαμπάς του ήταν το στήριγμά του και ήταν πάντα δίπλα του. Ήταν λίγο αντιδραστικός και ο Ερμής, αλλά ο μπαμπάς του ήταν εκεί και ήταν στήριγμα. Τον τελευταίο καιρό ο Ερμής είχε λοξοδρομήσει, προσπαθούσα να τον συνεφέρω αλλά δεν άκουγε. Του είπα ότι θα σταματήσουμε να κάνουμε παρέα αν δεν διορθωθείς λίγο. Κάναμε πάρα πολύ παρέα το τελευταίο 5μηνο. Τον τελευταίο μήνα έκανε κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν και του το είπα, με πολλή αγάπη. Προσπαθούσα να τον διορθώσω, δεν άκουγε, αλλά μιλάγαμε κάθε μέρα

Διαβάστε ακόμα

Ερμής Καραγιάννης: Στενή του φίλη αποκαλύπτει – «Τον παρακαλούσα να βγει έξω και δεν είχε όρεξη»