Ανδρέας Λοβέρδος: «Θα αντιδικούσαμε αν έμενα στο ΠΑΣΟΚ»
Πρωινές εκπομπές

Ανδρέας Λοβέρδος: «Θα αντιδικούσαμε αν έμενα στο ΠΑΣΟΚ»

Ανδρέας Λοβέρδος: «Θα αντιδικούσαμε αν έμενα στο ΠΑΣΟΚ»

«Ήταν μια πράξη απελευθέρωσης»

Με μία πράξη απελευθέρωσης παρομοίασε την απόφασή του να παραιτηθεί από το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», σημειώνοντας ότι το «διαζύγιο» βγήκε με βελούδινο τρόπο, όπως το επέλεξε ο ίδιος, καθώς δεν είχε διάθεση για αντιδικίες με το κόμμα, στο οποίο πέρασε όλη του της ζώη.

Ανδρέας Λοβέρδος: Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ

Παράλληλα τόνισε ότι αποχώρησε γιατί δεν ήθελε να δημιουργεί πρόβλημα στο κόμμα με τις απόψεις του, καθώς έχει «διαφορετική αντίληψη για πάρα πολλά πράγματα».

«Ήταν μια πράξη απελευθέρωσης και μάλιστα έγινε με ένα τρόπο που τον επέλεξα εγώ, βελούδινο. Δεν υπάρχει καμία διάθεση να αντιδικώ με το κόμμα στο οποίο έδωσα όλη μου τη ζωή. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην αντιδικήσουμε αν έμενα. Δεν θα ήθελα να δημιουργήσω προβλήματα στο κόμμα μου, εκφράζοντας τις απόψεις μου», τόνισε και εξήγησε:

«Έχω διαφορετική αντίληψη σε πολλά πράγματα. Οι κεντρικές μου θέσεις διαφωνίας εκτέθηκαν στην επιστολή μου προς τον πρόεδρο του κόμματος. Προτίμησα να είναι άκρως εμπιστευτικό γιατί έτσι έπρεπε. Οι λόγοι είναι αμιγώς πολιτκοί. Δεν θα τους πω, θα φανούν στην πορεία. Παραμένω απολύτως ενεργός πολιτικά».