Ανδρέας Μικρούτσικος: Ανέβηκαν οι τόνοι στη «Super Κατερίνα» – «Δεν δέχομαι μαθήματα…»
Πρωινές εκπομπές

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ανέβηκαν οι τόνοι στη «Super Κατερίνα» – «Δεν δέχομαι μαθήματα…»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ανέβηκαν οι τόνοι στη «Super Κατερίνα» – «Δεν δέχομαι μαθήματα…»

Τσακωμός ανάμεσα στον παρουσιαστή και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου

Με αφορμή το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, στην οποία συμμετέχει, για τον Σταμάτη Γαρδέλη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήρθε σε ρήξη με τους συνεργάτες του, με τους τόνους να ανεβαίνουν όταν η Χρίσλα Γεωργακοπούλου αντέδρασε έντονα στα λεγόμενά του.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, τόνισε ότι το απόσπασμα που έπαιξε η εκπομπή με την ατάκα του Σταμάτη Γαρδέλη δεν αποτελεί ρεπορτάζ, γεγονός που έκανε και την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδράσει, αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες της, όπως τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου, η οποία δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της, με αποτέλεσμα να προκληθεί τσακωμός.

«Παιδιά δεν την αφήνουμε αυτή την ιστορία; Μια χαρά το έκανε η ρεπόρτερ, αλλά δεν είναι ρεπορτάζ αυτό, τον συναντήσαμε και είπε ένα “Καλή Χρονιά”. Ρεπορτάζ είναι κάποιος να σου μιλάει, να βγαίνει μια είδηση», είπε με έντονο τρόπο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ακούγοντας όσα έλεγε ο παρουσιαστής παρενέβη: «Με συγχωρείτε πολύ, γιατί έχουμε μπερδευτεί λίγο, όλοι έχουμε γνώμη για τις δουλειές των άλλων, μπορούμε να μιλήσουμε εμείς που είμαστε δημοσιογράφοι; Το ρεπορτάζ που μας μάθαιναν στις σχολές είναι η επιτόπια έρευνα πάνω σε κάτι ώστε να το μεταδώσουμε. Είτε απευθείας, είτε μέσω βίντεο».

«Ξεχνάτε την ηλικία μου και δεν δέχομαι μαθήματα περί ρεπορτάζ όταν έχω δουλέψει με τους μεγαλύτερους ρεπόρτερ που ρίχνανε κυβερνήσεις. Αν μου λέτε ότι το “Καλή Χρονιά” είναι ρεπορτάζ, ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω. Αφήστε με τώρα με αυτό το πράγμα. Τον είχαμε δει πριν λίγο καιρό πάλι σε δικό μας ρεπορτάζ να περνάει με τη μηχανή του. Ούτε αυτή τη φορά είπε κάτι λοιπόν», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διαβάστε ακόμα

Σταμάτης Γαρδέλης: Μιλά πρώτη φορά μετά τη νοσηλεία στο ψυχιατρείο