Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είμαι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για το TV Queen»
Πρωινές εκπομπές

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είμαι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για το TV Queen»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είμαι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για το TV Queen»

Όσα είπε για τον ρόλο του στο νέο reality του OPEN

Τον ρόλο του διευθυντή της σχολής παρουσιαστριών αναλαμβάνει από την Κυριακή 28/4, ο Ανδρέα Μικρούτσικος στο TV Queen και όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος δεν θα υπήρχε κάποιος πιο αρμόδιος από τον ίδιο γι αυτή τη θέση.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις 17 διαγωνιζόμενες που θα προσπαθήσει μέσα από τις συνεντεύξεις που θα τους κάνει, να γνωρίσει το τηλεοπτικό κοινό, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Tv Queen: Έρχεται ολοταχώς με… ανατροπή στην πρεμιέρα!

«Η τηλεόραση μιλάει με τον εαυτό της και βγάζει από τα σπλάχνα της δικούς της εκπροσώπους», τόνισε αρχικά.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά γιατί είμαι σε μια ομάδα με ανθρώπους που ξέρουν αυτήν την τυπολογία εκπομπών, αυτό το είδος εκπομπών και αισθάνομαι πάρα πολύ καλά γιατί αυτό που θα κάνω, δηλαδή να είμαι ο συνδετικός ιστός ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, είναι κάτι που το έχω κάνει στο παρελθόν, με μεγάλη επιτυχία, σε άλλα είδη εκπομπών και νιώθω καθ’ ύλην αρμόδιος», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Μπορεί να συμμετέχω στο σόου της Κυριακής, αλλά η βασική μου δουλειά, είναι κάπου εδώ δίπλα, γιατί είμαστε έξω από το στούντιο,  είναι ένα γραφείο στο οποίο θα υποδέχομαι τα παιδιά, να συζητάμε τα προβλήματά τους, θα μάθουμε ποιες είναι, θα τους κάνω συνεντεύξεις για να προκύπτει τι είναι αυτό που αγαπάνε, τι είναι αυτό που τους ορίζει. Η τηλεόραση χρειάζεται ταλέντο και προσωπικότητες, άρα ο κόσμος που θα ψηφίζει, θα δίνει το χρίσμα ενός ανθρώπους που είναι αποδεκτός στην τηλεόραση. Βάση δύο πραγμάτων, του ταλέντου και της προσωπικότητας. Είναι μια εκπομπή αρμόδια, όχι εγκλεισμού», εξήγησε.

Τέλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Μαλέσκου.

«Θα φανεί στην εκπομπή αν τη βλέπω πατρικά. Η βιοψία θα το δείξει. Είμαι πάντα ένας πολύ ευγενικός και ζεστός συνεργάτης απέναντι σε όλους, από εκεί και πέρα τι θα γίνει, εγώ δεν καλύπτω τίποτα. Η εικόνα που έχω από την Ιωάννα, είναι ότι είναι ένας μυαλωμένος άνθρωπος, με λόγο, αλλά και ότι είναι ένας συνεργάσιμος άνθρωπος που όπως σέβεται τον εαυτό της, σέβεται κι εμένα. Αυτό όμως είναι μια αρχική διαπίστωση, τα υπόλοιπα στον αγωνιστκό χώρο».

Διαβάστε ακόμα

Μαλέσκου – Μικρούτσικος: Η πρώτη φωτογραφία από το ραντεβού τους – «Δεν φοβάμαι να διαφωνήσω μαζί του»