Ανδρέας Μικρούτσικος: Ένταση με την Πωλίνα Γκιωνάκη – «Γύρισες την μπιφτέκα»
Πρωινές εκπομπές

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ένταση με την Πωλίνα Γκιωνάκη – «Γύρισες την μπιφτέκα»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ένταση με την Πωλίνα Γκιωνάκη – «Γύρισες την μπιφτέκα»

Οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές κουβέντες στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Η Πωλίνα Γκιωνάκη βρέθηκε καλεσμένη στην «Super Katerina» και λίγο πριν αποχωρήσει από την παρέα της Κατερίνας Καινούργιου, θέλησε να εκφράσει το παράπονό της στον Ανδρέα Μικρούτσικο και να λήξει η… διαφωνία τους, κάτι το οποίο ωστόσο δεν πήγε τόσο καλά.

Η ηθοποιός και ο παρουσιαστής αντάλλαξαν αρκετά σκληρές κουβέντες, χωρίς ωστόσο να ανεβάσουν τους τόνους, με την Κατερίνα Καινούργιου να λειτουργεί «πυροσβεστικά», ρίχνοντας διαφημίσεις για να μην υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ανάμεσά τους.

Ο έντονος διάλογος

«Θα ήθελα να αποκαταστήσω κάτι πριν τελειώσω. Έχω πίκρα από εσάς κ. Μικρούτσικε γιατί αναφερθήκατε στον πατέρα μου», του είπε η Πωλίνα Γκιωνάκη κι εκείνος απάτνησε:

«Καταρχήν δεν αναφέρθηκα στον πατέρα σας… Αν είναι να μην κοροϊδευόμαστε, μην τα παίρνεις πίσω αυτά που είχες πει, γιατί είχες πει πολύ υποτιμητικά πράγματα για να νυφικά κλπ. Είχες πει υποτιμητικά που σε κρίναμε και σήμερα ήρθες και αυτό που λέει η τηλεόραση μαλλιαρά, “τη γύρισες την μπιφτέκα”».

«Ποια μπιφτέκα γύρισα; Δεν μου αρέσει ο τρόπος που μου μιλάτε», αντέδρασε η ηθοποιός κι ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκρίθηκε: «Κι εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που μου κάνεις παρατήρηση για τον πατέρα σου. Άκουσες το όνομά του να το λεω; Έκανα μξια γενίκευση».

«Αυτό που κάνετε τώρα δεν σας τιμάει. Προτιμώ να πείτε “ναι το είπα”, δεν γύρισα καμία μπιφτέκα και δεν επιτρέπω τη μνήμη του πατέρα μου να τη σπυλώνει καένας», του απάντησε εκείνη,με τον ίδιο να αναφέρει:

«Δεν ανάφερα το όνομά του, είναι η δεύτερη φορά που βγάζετε εμπάθεια για τον πατέρα μου».

Α.Μ : «Και 3η και 5η, με τον τρόπο που μου μιλάς, θα στο λέω».

Π. Γκ: «Αυτό λέγεται βία. Ήρθα εδώ, δεν περίμενα να μου ζητήσει συγγνώμη, θέλει μεγάλη ψυχή για να πει κάποιος συγγνώμη».

Διαβάστε ακόμα

Πουλόπουλος σε Γκιωνάκη για τους άντρες με νυφικά: «Μια χαρά πήγα στο πάρτι μου με κοστουμάκι!»