Ανδρέας Μικρούτσικος για τον γάμο της Ερασμίας Μάνου: «Θα αποδειχτεί πολύ τυχερή με τον Βασίλη»
Πρωινές εκπομπές

Ανδρέας Μικρούτσικος για τον γάμο της Ερασμίας Μάνου: «Θα αποδειχτεί πολύ τυχερή με τον Βασίλη»

Ανδρέας Μικρούτσικος για τον γάμο της Ερασμίας Μάνου: «Θα αποδειχτεί πολύ τυχερή με τον Βασίλη»

Όσα είπε η Σοφία Βόσσου για τον γαμπρό της

Για τον γάμο της κόρης της, Ερασμίας Μάνου, με τον κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη, μίλησε η Σοφία Βόσσου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να κάνει την εκτίμησή του για το συγκεκριμένο ζευγάρι και πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους.

«Η αγάπη δεν έχει συνηθισμένα και ασυνήθιστα. Μιλάμε για αγάπη ενάμιση χρόνο τώρα, εγώ βλέπω το παιδί μου το οποίο είναι χαρούμενο. Υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ τους, εσείς δεν το ζείτε από κοντά, γι αυτό σας φαίνεται περίεργο. Μόνο ευλογία είναι αυτό το πράγμα», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου.

«Με ενδιαφέρει ο άνθρωπος να είναι καλός, το ότι μπορεί να είναι ένας άνθρωπος στη φυλακή, για κάποια πράγματα, όπως αυτά που έκανε ο Βασίλης, δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος είναι ένα τέρας, επειδή είναι στη φυλακή. Έγιναν κάποια λάθη, στον καθένα μπορεί να συμβούν. Εκτίει την ποινή του, πληρώνει γι αυτά τα λάθη του. Συνειδητοποίησα ότι ένας άνθρωπος, την κατάρα της φυλακής, την άλλαξε, σπούδασε, είναι σε κοινωφελείς ομάδες, προσφέρει εργασία μέσα στη φυλακή, βοηθάει τους πάντες και τα πάντα», τόνισε η τραγουδίστρια.

«Η Ερασμία θα αποδειχτεί τυχερή με τον Βασίλη, βάζετε στοίχημα; Δεν μπορώ να αγνοήσω ότι έδωσε μάχη για να σπουδάσει, ότι τελείωσε, ότι είναι αριστούχος», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ όταν τον αποκάλεσε «καλό πελάτη της Αστυνομίας», ο Σταύρος Μπαλάσκας, η Σοφία Βόσσου Αντέδρασε: «Συγγνώμη η αστυνομία είναι μαγαζάκι και έχει πελάτες;».

«Πολυκατάστημα είναι, έχει βιαστές, έχει τρομοκράτες, έχει τα πάντα. Δεν θήγω τον γαμπρό σας», της απάντησε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Είναι ένα πανέξυπνο παιδί και ευγενικό και χαμηλών τόνων. Είναι ουσίας άνθρωπος, ψάχνει τη λεπτομέρεια, είναι δοτικός πάρα πολύ. Δεν θα κοιμηθεί, δεν θα φάει , προκειμένουν να εξυπηρετήσει αυτούς που έχουν ανάγκη εκεί μέσα. Εκτός φυλακής δεν έχουν βρεθεί, δεν έχει πάρει άδεια ο Βασίλης», τόνισε ηη Σοφία Βόσσου.

«Δεν πήγα εγώ χθες για πολύ συγκεκριμένους λόγους, απλά έχω ζητήσει και από την Ερασμία και από τη Σοφία σε επισκεπτήριο να πάω να τον δω», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.