Ανδρέας Μικρούτσικος: «Γιατι να βγαίνω στην εκπομπή από το σπίτι; Τι είμαι;»
Πρωινές εκπομπές

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Γιατι να βγαίνω στην εκπομπή από το σπίτι; Τι είμαι;»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Γιατι να βγαίνω στην εκπομπή από το σπίτι; Τι είμαι;»

Η συζήτηση on air με την Κατερίνα Καινούργιου για το μέλλον της συνεργασίας τους

Τις πρόσφατες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου σε εκπομπές, σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να πειράξει τον συνεργάτη της, ωστόσο η συζήτηση σοβάρεψε, μετον ίδιο να ξεκαθαρίζει τα του τηλεοπτικού του μέλλοντος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεκαθάρισε και μάλιστα με ιδιαίτερο ύφος ότι το ρεπορτάζ που τον ήθελε να συνεχίζει στη «Super Κατερίνα», αλλά να βγαίνει από το σπίτι του, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, ενώ όπως τόνισε, δεν έχει συζητήσει ακόμα για τη νέα σεζόν.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είδες πόσο ωραία μίλησα για σένα στο Happy Day, δεν είπες κάτι όμως»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ένα λεπτό για να καταλάβετε κάποια πράγματα. Παρακολουθώ τα τρία σήριαλ του Alpha, στα διαλείμματα πετιέμαι στα Survivor κτλ για να έχω μια εικόνα. Και το απόγευμα – έβλεπα και βλέπω τον Νίκο Ευαγγελάτο – παρακολουθώ ασταμάτητα το My Style Rocks. Δε βλέπω ούτε ένα site, η Ελένη καμιά φορά περνάει και μου λέει τι γράφουν και της λέω ότι δε θέλω να ξέρω»

Κ.Κ: «Δεν σου είπε τι είπα εγώ;»

Α,Μ: «Δεν το είδε αλλιώς θα μου το έλεγε. Για σένα θα μου το έλεγε».

Κ.Κ: «Του το είπες; Στο είπε και έκανες ότι δεν το άκουγες».

Α.Μ: «Αν ήταν για την Κατερίνα θα το άκουγα, δεν το άκουσα. Τώρα το πρωτοάκουσα».

Α.Μ: «Επίσης, θα σου πω το εξής. Με ρωτήσανε προχθές – με περίμεναν με τούρτες αλλιώς δεν θα σταμάταγα – αν θα είμαι του χρόνου στην εκπομπή και τους είπα ότι δεν ξέρω».

Κ.Κ: «Και μένα με ρωτήσανε και είπα ότι μακάρι να είσαι αλλά εσύ θα αποφασίσεις».

Α.Μ: «Εγώ πέρυσι, μίλησα 20 Αυγούστου με τον Θέμη… Το είπες αυτό; Δεν το είχα ακούσει, αν το είχα ακούσει θα το χρησιμοποιούσα».

Κ.Κ: «Διαβάζω διάφορα ότι θα βγαίνεις από το σπίτι και κάτι τέτοια».

Α.Μ: «Ποιο σπίτι; Τι είμαι; Με ρώτησαν και είπα ότι δε ξέρω, αφού δεν έχω μιλήσει, δεν ξέρω. Το είπα τυπικά… Αν δεν έρθει κάποιος από εσάς να μου πει για του χρόνου, τι να πω… Διαβάζω λοιπόν σήμερα το πρωί ότι του χρόνου δε θα είμαι… Όταν λέω δε ξέρω, δεν σημαίνει “δεν θα είμαι”».