Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απάντηση στα fake news περί εμπλοκής του σε σοβαρό τροχαίο – «Δεν είναι αστείο»
Πρωινές εκπομπές

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απάντηση στα fake news περί εμπλοκής του σε σοβαρό τροχαίο – «Δεν είναι αστείο»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απάντηση στα fake news περί εμπλοκής του σε σοβαρό τροχαίο – «Δεν είναι αστείο»

Ο ίδιος δεν είχε ιδέα

Τη fake είδηση που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 1/4 και τον ήθελε να έχει εμπλακεί σε τροχαίο και να βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση στο νοσοκομείο θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος δεν βρισκόταν στο πλατό, καθώς «τρέχει» με το νέο reality που έρχεται στο Open, βγήκε τηλεφωνικά στον «αέρα» και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Δεν το θεωρώ Πρωταπριλιάτικο αστείο, δεν κάνεις ένα Πρωταπριλιάτικο αστείο και λες πέθανε ή είναι σοβαρά ο άλλος. Αυτό δεν είναι αστείο», δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Με έπαιρνε η Σοφία Βόσσου και επειδή είχα δουλειά και δεν το σήκωνα, ανησύχησε. Μετά άρχισε να μου τηλεφωνεί πολύς κόσμος», τόνισε.

«Ο συγκεκριμένος που το έβγαλε, έχει αντιδράσει ανάλογα και στο παρελθόν. Επειδή τη χθεσινή ημέρα κυριάρχησε σε σχέση με εμένα και από τα διάφορα site η αντιπαράθεσή μου με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ήταν κεντρικό αυτού του τύπου η ενημέρωση. Έγινε μεγάλη αναπαραγωγή. Με την είδηση αυτή του συγκεκριμένου τρο,λ, έγινε ενός τύπου ανάσχεση. Εγώ έκαναν κοινωνική και ανθρώπινη τοποθέτηση, έβγαινε ο κόσμος με καθολικό κύμα συμπαράστασης στις απόψεις μου. Η είδηση ότι εγώ είμαι σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ήταν το ζητούμενο ενός τέτοιου τρολ», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Εγώ έχω κοινωνικό και πολιτικό λόγο, όταν το είχε ξανακάνει στο παρελθόν δεν ήταν τυχαίο. Με έβλεπε πρωταγωνιστή κάποιων πραγμάτων. Έχει το στοιχείο του εγκάθετου. Δεν είμαι άνθρωπος που τρέχει στα δικαστήρια, απλά τα καταγγέλλω αυτά. Έβγαλα άμεσα μια ανακοίνωση και άμεσα με παίρνετε και σας απαντώ», κατέληξε.

Το νέο reality και ο ρόλος του

Η Κατερίνα Καινούργιου στη συνέχεια τον ρώτησε για το ποια θα είναι τελικά η παρουσιάστρια του νέου reality του OPEN.

«Αύριο το μεσημέρι είναι μια τελική σύσκεψη. Έχουν γίνει πολλές επαφές, έχουν συζητηθεί πολλές γυναίκες, τρεις για την ακρίβεια. Αύριο το μεσημέρι, μαζί με τον Νίκο θα γίνει σύσκεψη που θα έχουμε χειροπιαστά πράγματα. Την Παρασκευή που θα είμαι εκεί μπορώ να σας ενημερώσω», αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Ιδανικά δεν έχω κάποιον στο μυαλό μου. Όταν πήγα εκεί, ο Νίκος είχε ήδη κατάλογο με παρουσιάστριες, ήταν έτοιμος. Θα έχω μια επίβλεψη όλου του προγράμματος. Θα είμαι διευθυντής της ακαδημίας των παρουσιαστών και θα έχω την επιμέλεια. Μας πιέζει ο χρόνος να βγει στον αέρα, έχουμε ήδη πολλές συμμετοχές».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος με το χιουμορ που τον διακατέχει είπε στο τέλος: «Κάθε μέρα να βγαίνω στο τηλέφωνο, δεν με διακόψατε».

Διαβάστε ακόμα

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κάποιος επιεικώς βλαξ αυτά που επιθυμεί τα γράφει ως είδηση»