Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν ήταν εδώ το συγκεκριμένο υποκείμενο ήθελα…»
Πρωινές εκπομπές

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν ήταν εδώ το συγκεκριμένο υποκείμενο ήθελα…»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν ήταν εδώ το συγκεκριμένο υποκείμενο ήθελα…»

Για τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος από τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου θέλησε να τοποθετηθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον «αέρα» της εκπομπής.

Για τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος από τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου θέλησε να τοποθετηθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον «αέρα» της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Όταν ήταν εδώ το συγκεκριμένο υποκείμενο, εγώ ήθελα να μιλήσω. Εγώ όταν θέλω να μιλήσω, δεν σημαίνει πάντα ότι μπορώ. Μερικές φορές πρέπει να περάσω από στενωπό. Περίμενα να μιλήσω, περάσαμε σε βίαια διαφημιστικά μηνύματα», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδρά και να του τονίζει ότι ο πατέρας Στυλιανός μιλούσε 18 λεπτά και έπρεπε να διακόψουν.

«Περίμενα, κουνήθηκα λίγο, δεν μου δόθηκε ο λόγος. Όταν γυρίσαμε από τα διαφημιστικά είπα ότι έχω λόγους προσωπικής ύπαρξης, αν αφήσω αυτό το τέρας να πει αυτά. Μου λέγατε ότι λείπει και είπα ότι ο άνθρωπος είναι βασανιστής, γιατί έκανε βασανιστήρια. Ζήτησα να το πω και μου είπατε όχι γιατί ήταν απών, σεβασμός στον απόντα. Κανένας σεβασμός γι αυτά τα τέρατα. Τον είπα ιεροεξεταστή που έκρινε και βασάνισε τον Γιάννη. Κομμάτι του Τύπου έλεγε, δεν τα είπε ο Μικρούτσικος λες και είμαι κότα», επεσήμανε.

Διαβάστε ακόμα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέστρεψε στη Super Κατερίνα