Ανδρέας Μικρούτσικος: «Το Survivor είναι Β’ Εθνική. Έρχεται η μυθοπλασία και θα τρέμει και ο Ατζούν και ο ΣΚΑΪ»
Πρωινές εκπομπές

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Το Survivor είναι Β’ Εθνική. Έρχεται η μυθοπλασία και θα τρέμει και ο Ατζούν και ο ΣΚΑΪ»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Το Survivor είναι Β’ Εθνική. Έρχεται η μυθοπλασία και θα τρέμει και ο Ατζούν και ο ΣΚΑΪ»

Η αιχμηρή απάντηση στα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι».

Για το Survivor All Star είπε:

«Ανόητη επιλογή να χωρίσουμε τα ζευγάρια. Πού είναι ο Τζέιμς, ο Τριαντάφυλλος, ο Σοϊλέδης, ο Ντάνος; Είναι ξαναζεσταμένη σούπα. Ας έβαζαν πιο βαθιά την τσέπη. Ας αγοράζανε τους καλούς. Είναι Β εθνική. Έρχεται η μυθοπλασία και θα τρέμει και ο Ατζούν και ο ΣΚΑΪ. Καθίστε να δείτε!

Ο Λιανός είναι αστέρι, παίζει στις πρώτες θέσεις των παρουσιαστών» είπε.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Νίκο Κοκλώνη για το εάν έχει πάρει τα δικαιώματα, αλλά μια, δυο φορές εξ’ αποστάσεως μου είπε “έρχεται το Fame Story”» είπε ο παρουσιαστής.

Ερωτώμενος για το ποια θα ήθελε να είναι η θέση του στο show, απάντησε: «Ο προφανής λόγος που θα ήθελα να είμαι στο Fame Story είναι και αυτός που το “ανέστησε” γιατί ξεκίνησε χωρίς εμένα».

Σε ό,τι αφορά τα καινούρια σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου προς τη Μιμή Ντενίση, ο παρουσιαστής είπε πως διαφωνεί, και το θεωρεί λάθος. «Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και έχει εξαντλήσει την ευρηματικότητά του πάνω στη Μιμή Ντενίση. Διαφωνό. Έχει τόσα δικά του προβλήματα να λύσει, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί άνοιξε πάλι το θέμα με τη Μιμή. Είναι λίγο βιαιοπραγικό» σημείωσε.

«Δεν θα αντιδικήσω με τον Λάκη, είναι ένα οξύ πνεύμα. Μπορεί να βλέπει πράγματα για τον Νίκο Κοκλώνη που η δική μου σχέση επειδή είναι φιλική και επαγγελματική να μην με αφήνει να δω. Θυμάμαι δικές του σχέσεις φιλίας που τον κάνανε να μην βλέπει μια σειρά άλλα πράγματα. Τον έχω δει παρακαθήμενο με διάφορους ανθρώπους του καναλάρχη που αν τους έπιανε στο στόμα του θα τους έκανε κομματάκια, ήταν όμως συνοδοιπόρος» είπε αιχμηρά.

«Ο Μουτσινάς δεν είναι καλός στους αριθμούς αλλά κάνει κάτι μοναδικό. Δεν αφήνεις τον Μουτσινά να φύγει από το κανάλι σου με τίποτα!» είπε.

Τέλος, μιλώντας για τον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Ο Γιώργος είναι παρουσιαστής και δημοσιογράφος που πιάνει το θέμα και το «χτυπάει σα χταπόδι»…τον παραδέχομαι από τις συνεντεύξεις που κάνει και άλλα πολλά απλά σε ένα πρωινό που έχει και άλλα θέματα είναι αναρμόδιος».