Κατερίνα Καινούργιου: Ένταση στον αέρα της εκπομπής της με τον Ανδρέα Θεοδωρόπουλο – «Δεν θα μου υποδείξετε εσείς τι θα πω εγώ»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου: Ένταση στον αέρα της εκπομπής της με τον Ανδρέα Θεοδωρόπουλο – «Δεν θα μου υποδείξετε εσείς τι θα πω εγώ»

Κατερίνα Καινούργιου: Ένταση στον αέρα της εκπομπής της με τον Ανδρέα Θεοδωρόπουλο – «Δεν θα μου υποδείξετε εσείς τι θα πω εγώ»

Η άποψη του δικηγόρου για την ανήλικη

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μίλησε ζωντανά στην «Super Κατερίνα» για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον 53χρονο καταστηματάρχη και προκάλεσε την έντονη αντίδραση της παρουσιάστριας σε αρκετά σημεία. .

Η ένταση αρχικά δημιουργήθηκε στον αέρα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Θεοδωρόπουλου σχετικά με τον Πέτρο Κουσουλό.

Ο συνήγορος του 34χρονου κατηγορούμενου για τον βιασμό της ανήλικης, κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ότι βγάζει στη δημοσιότητα την ανάκριση της 12χρονης.

«Αυτή την ώρα κατευθύνομαι γιατί έχω κάνει και γω μήνυση, εκτός από τον κ. Κούγια, στον κ. Κουσουλό. Μήνυση, αγωγή και ασφαλιστικά διότι διέρρευσε την κατάθεση της 12χρονης ο κύριος αυτός, που τον συμπαθείτε εσείς κυρία Καινούργιου από ότι μου έχετε πει. Έχει διαρρεύσει την κατάθεση με λεπτομέρειες και επειδή εσείς είστε αντικειμενική θα πρέπει να πείτε στον κύριο Κουσουλό, μέσα από την εκπομπή σας, γιατί διαρρέει τι καταθέσεις ανήλικης κοπέλας η οποία έχει υποστεί αυτά τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Πάμε στον πελάτη σας που είναι στη φυλακή! Μιλήστε μου για τον πελάτη σας» του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, με τη γραμμή να πέφτει.

«Το έκλεισε» αναφώνησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον παρουσιάστρια να προσθέτει: «άρα για να καταλάβω, ο κ. Θεοδωρόπουλος βγήκε απλά σε μας για να κατηγορήσει τον κ. Κουσουλό; Γιατί δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα του πελάτη του».

Ο κ. Θεοδωρόπουλος συμφώνησε εμμέσως ότι η ανήλικη λόγω του παρουσιαστικού της έμοιαζε τουλάχιστον για 17-18 χρονών, δήλωση που άναψε τα αίματα στην εκπομπή.

Η διαφωνία μεταξύ της εκπομπής και του δικηγόρου ήταν μεγάλη, με τον δεύτερο να τους κατηγορεί για διαστρέβλωση όσων λέει.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος κλήθηκε να μιλήσει για την αδιανόητη δήλωση της δεύτερης συνηγόρου υπεράσπισης, κας Γιώτας Παντελεάκη ότι η 12χρονη είναι ψηλή και εύσωμη.

«Είμαι στο Εφετείο Αθηνών για την υπόθεση του Κουσουλού. Επειδή ασχολείστε με το θέμα της 12χρονης, πρέπει να πείτε ότι η διαρροή της κατάθεσης της έγινε…» είπεο δικηγόρος, με την παρουσιάστρια να αντιδρά έντονα:

«Δεν θα μου υποδείξετε εσείς τι θα πω εγώ στην εκπομπή. Δεν θα μου το υποδείξετε. Γιατί μπορεί να πω κι εγώ και άλλα σήμερα. Βγαίνουν συνάδελφοι και λένε ότι έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες… Θα το πω, δεν κατάλαβα! Δεν κατάλαβα…».