Ανέβασε τους τόνους ο Αντρέας Μικρούτσικος για την ανάρτηση Δάρρα: «Είναι φληναφήματα! Σαν coach είχε τα περισσότερα στοναρίσματα από όλους»
Πρωινές εκπομπές

Ανέβασε τους τόνους ο Αντρέας Μικρούτσικος για την ανάρτηση Δάρρα: «Είναι φληναφήματα! Σαν coach είχε τα περισσότερα στοναρίσματα από όλους»

Ανέβασε τους τόνους ο Αντρέας Μικρούτσικος για την ανάρτηση Δάρρα: «Είναι φληναφήματα! Σαν coach είχε τα περισσότερα στοναρίσματα από όλους»

Ο παρουσιαστής μίλησε και σαν έμπειρος μουσικός

Φωτιά στη Super Κατερίνα έβαλε η ανάρτηση της Φωτεινής Δάρρα που απευθύνθηκε με ποστ της στο Instagram ονομαστικά στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Το ότι ο Πάνος ήταν ο καλύτερος μαθητής γιατί σας ενόχλησε @andreasmikroutsikos ? Πόση εμπάθεια πια? Εσείς δεν θα τον αγκαλιάζατε? Όταν συναντηθήκαμε έπιανε για πρώτη φορά το μικρόφωνο, δεν είχε φορέσει ποτέ ξανά ακουστικά στη ζωή του. Ζητούσε τη συμβουλή μου και του την έδινα με χαρά. Αυτός ήταν ο ρόλος των coaches. Να σταθούμε στο πλευρό των διαγωνιζομένων. Γι’αυτό και όταν πήραμε τα πρώτα δεκάρια είπα δημόσια ότι του ανήκουν! Αυτή τη στάση κράτησα μέχρι τέλους. Ναι ήταν ο καλύτερος μαθητής, ο πιο ταλαντούχος, το καλύτερο παιδί και ένας μελλοντικός πολύ καλός επαγγελματίας τραγουδιστής! Εγώ θα τον βοηθήσω όσο μπορώ γιατί τον πιστεύω» έγραψε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Foteini Darra Official (@foteini.darra)

Όπως είναι φυσικό, αρχικά η εκπομπή πρόβαλε τα πλάνα από τον τελικό του J2US

Κατόπιν ήταν η σειρά του Αντρέα Μικρούτσικου να απαντήσει, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του.

«Το κείμενο έχει δύο σκέλη. Το πρώτο δεν έχει καμία σχέση με αυτά που είπαμε. Το δεύτερο σκέλος είναι η γενίκευση και η ιδεολογικοποίηση των πραγμάτων. Είναι φληναφήματα, ανοησίες εις το τετράγωνο. Ξεπέρασε και δεδικασμένα της τηλεόρασης.

Πάντα αποθεώναμε τον Πάνο, σαν τραγουδιστή, σαν στάση ζωής, σαν αισθαντικότητα, σαν ομορφιά, σαν δύναμη ψυχής.

Φληναφήματα!» είπε με έμφαση.

«Εγώ δεν την γνωρίζω. Πολλές φορές ήθελα να μιλήσω αλλά δεν το έκανα γιατί δεν είμαι εμπαθής. Η κυρία Δάρρα σαν coach είχε τα περισσότερα στοναρίσματα από όλους τους coaches. Το είπα ποτέ εδώ;  Το ήξερα! Το έχω πει μεταξύ μας. Αν ήμουν εμπαθής θα είχα πει σαν μουσικός ότι ο Πάνος είναι πιο σωστός πολλές  φορές από την κυρία Δάρρα.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και έκανε αποκαλύψεις:

«Υπήρχε μία συγκεκριμένη γραμμή προς σε συγκεκριμένα ζευγάρια. Μέχρι τον ημιτελικό που ψήφιζε και η Κύπρος οι πληροφορίες μου έλεγαν ότι ήμασταν πρώτοι.

Η Φωτεινή μου είπε ότι έχει μάθει να κερδίζει, ήταν σίγουρη ότι θα κερδίσουν και ξαφνικά τρώει ένα χαστούκι και αυθόρμητα το λιγότερο που μπορούσε να κάνει είναι να κάτσει έτσι.

Υπήρχε μία εντύπωση ότι επέλεγε τα τραγούδια γι αυτό και δεν έδωσε στον Πάνο την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε άλλα τραγούδια. Επειδή την ξέρω και από την καλή και την ανάποδη, με το Con te partiro o Πάνος  δεν φάνηκε.

Μου είπε μία φράση ότι “αύριο θα τους κράξουνε γι’ αυτό” επειδή δεν άφησαν τον Πάνο να κερδίσει. Ο Πάνος δεν πούλησε ποτέ την ιδιαιτερότητά του. Πιο πολύ χρησιμοποιήθηκε από την ίδια παρά από τον Πάνο» είπε χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα βέβαια είχε σοβαρές αντιρρήσεις για την ερώτηση της ρεπόρτερ της για το αν ο Πάνος χρησιμοποίησε την ιδιαιτερότητά του για να νικήσει.

«Ζητάω συγγνώμη για την ερώτηση, με θλίβει, όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι».

Ο Αντρέας αποκάλυψε άγνωστο παρασκήνιο από τον τελικό:

«Οι τεχνικοί εκεί είναι όλοι γνωστοί μου από το παρελθόν. Εγώ έμαθα λοιπόν ότι τα παιδιά που βγήκαν πρώτα είχαν ζητήσει δύο ώρες πριν το σόου μια αλλαγή τόνου, ήρεμα κι απλά για να στονάρει καλύτερα το κομμάτι και απαγορεύτηκε από την κυρία Δάρρα γιατί είπε ότι “δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια πράγματα”. Οι άνθρωποί μου μέσα στην παραγωγή δεν λένε ψέματα».