Αγγελική Ηλιάδη: «Έχω παράπονο από τους γιους μου γιατί…»
Πρωινές εκπομπές

Αγγελική Ηλιάδη: «Έχω παράπονο από τους γιους μου γιατί…»

Αγγελική Ηλιάδη: «Έχω παράπονο από τους γιους μου γιατί…»

Όσα είπε για τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #YES» μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη με αφορμή το νέο της βίντεο κλιπ και τη συμμετοχή της Όλγας Κοτλιδά από το My Style Rocks.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με το κομμάτι της τηλεόρασης αλλά μίλησε και για τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ.

«Μου είχαν προτείνει να είμαι κριτής σε κάποιο σόου και δεν το έκανα τότε. Τώρα περνάει ο καιρός, αλλάζεις απόψεις, σκέψεις. Τώρα θα το έκανα ναι! Αν ήταν κάτι που μου ταίριαζε θα έκανα και παρουσίαση. Οι καλλιτέχνες είμαστε πολύπλευρα πλάσματα και θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα.

Έχω παράπονο και από τους δύο μου γιους. Έχουν καταπληκτική φωνή και δεν θέλουν να τραγουδήσουν.

Για τη γιαγιά μου, όλα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Είμαι πεπεισμένη και σίγουρη ότι θα σεβαστούν όλοι τις επιθυμίες της και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Και εγώ και η μητέρα μου και όλη η οικογένειά της θα είμαστε δίπλα της για να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει».

Να υπενθυμίσουμε πώς υπάρχει μια ανοιχτή υπόθεση σχετικά με την επιμέλεια της Καίτης Γκρέυ, η οποία έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά από εξώδικα που έγιναν στην οικογένεια.

Διαβάστε επίσης

Αγγελική Ηλιάδη: «Τη ζωή μου την σημάδεψαν δύο πράγματα: ο ερχομός των παιδιών μου και οι δύο απώλειες»