Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Η γιαγιά μου επιθυμεί να μην πάει σε ίδρυμα»
Πρωινές εκπομπές

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Η γιαγιά μου επιθυμεί να μην πάει σε ίδρυμα»

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Η γιαγιά μου επιθυμεί να μην πάει σε ίδρυμα»

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη γιαγιά της, τα reality επιβίωσης και τη μητρότητα

Για την υπόθεση της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέι, την προσωπική της ζωή και την καριέρα της, μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη σε συνέντευξη που έδωσε στο «MEGA Καλημέρα».

«Προσπαθώ να είμαι καλή μαμά»

«Όλο τον Αύγουστο έτρεχα, δεν πολυχάρηκα τα παιδάκια μου. Ποτέ δεν τα έχω παραμελήσει και είμαι περήφανη γι’ αυτό, πρώτα είναι αυτά και μετά εγώ, είναι το Α και το Ω στη ζωή μου. Προσπαθώ να είμαι καλή μαμά, είμαι πολύ προστατευτική, προσπαθώ να το ελαττώσω».

Όπως λέει η ίδια: «Τον καιρό που είχαν μαθευτεί τα οικογενειακά μου, εγώ ήμουν απούσα και μιλούσαν άλλοι για εμένα. Δεν ασχολούμαι με το τι λένε οι άλλοι».

Για την προσωπική της ζωή δήλωσε: «Αποζητώ την ηρεμία στη ζωή μου. Και να είχα μια σχέση, θα επέλεγα να μην το πω, θα το κρατούσα για εμένα. Μπορεί να έκανα γάμο, έπαψα να λέω ‘ποτέ’, δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Η Αγγελική του σήμερα αγαπάει πρώτα την Αγγελική και μετά οποιονδήποτε άλλο. Με έβαζα κάτω από τους συντρόφους μου, παραμελούσα τον εαυτό μου. Έχω δεχτεί απιστία».

«Είμαι πολύ ανταγωνιστική»

Θα πήγαινε η Αγγελική Ηλιάδη σε ριάλιτι επιβίωσης;

«Μου αρέσουν πολύ οι δοκιμασίες, είμαι πολύ ανταγωνιστική και μου αρέσει να κερδίζω. Μου αρέσει πολύ το Survivor, ζηλεύω πολύ τα παιδιά που πάνε, θα πήγαινα τρέχοντας. Έχω δεχτεί αρκετές προτάσεις στην καριέρα μου που ξεπέρασαν τα ηθικά μου όρια».

«Είναι μια πολύ ευαίσθητη περίοδος για την Καίτη Γκρέι»

Αναφερόμενη στη γιαγιά της και αγαπημένη τραγουδίστρια Καίτη Γκρέι, τόνισε: «Είναι μια πολύ ευαίσθητη περίοδος για τη γιαγιά μου και με στεναχωρεί αυτό. Πρέπει να είμαστε όλοι διακριτικοί με το θέμα που έχει προκύψει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Η γιαγιά μου επιθυμεί να μείνει στο σπίτι της και να μην πάει σε ίδρυμα.

«Εμείς δεν έχουμε καμία επιμέλεια της γιαγιάς μου, δε ζητήσαμε επιμέλεια, επιθυμεί να μείνει στο σπίτι της. Εγώ έναν δικόν μου άνθρωπο δε θα τον πήγαινα ποτέ σε ίδρυμα, όσο βαριά και αν ήταν η κατάσταση της υγείας του».

Διαβάστε ακόμα

Αγγελική Ηλιάδη: Δείτε την 25 χρόνια πριν σε ταινία με τον Γιάννη Ζουγανέλη