Αγγελική Νικολούλη: «Το παιδί μου είναι το πιο αποκλειστικό ρεπορτάζ της ζωής μου»
Πρωινές εκπομπές

Αγγελική Νικολούλη: «Το παιδί μου είναι το πιο αποκλειστικό ρεπορτάζ της ζωής μου»

Αγγελική Νικολούλη: «Το παιδί μου είναι το πιο αποκλειστικό ρεπορτάζ της ζωής μου»

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Φως στο Τούνελ, αποκαλύπτει τα πάντα στο περιοδικό ΟΚ!

Στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα παραχώρησε συνέντευξη η Αγγελική Νικολούλη.

Η παρουσιάστρια που ο κόσμος την παρακολουθεί ανελλιπώς τα τελευταία 29 χρόνια μέσα από το «Φως στο Τούνελ» μίλα για όλα!

Η εκπομπή, Πρωινό Σουσού, μετέδωσε ένα κομμάτι από τη συνέντευξή της και αποκαλύπτει τι κάνει για να αποφορτιστεί όταν βγαίνει από το πλατό.

Εξακολουθείς να δουλεύεις όσες ώρες δούλευες πιο μικρή;

Η δουλειά μου είναι για μένα τρόπος ζωής. Όταν βλέπω το σκοτάδι να διαλύεται απ’ το φως, η χαρά και η ηθική αμοιβή είναι μεγαλύτερες από το όποιο εμπόδιο ή την όποια κούραση. Αυτό το συναίσθημα της αποκάλυψης της αλήθειας που κάποιοι θέλουν να θάψουν, της δικαίωσης των ανθρώπων που σου έχουν εμπιστευτεί την υπόθεσή τους, σε κάνει να ξεχνάς το ωράριο. Ναι, δουλεύω πολύ γιατί το θέλω και το οφείλω σε εκείνους που περιμένουν απαντήσεις…

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν βγαίνεις από το πλατό;

Προσπαθώ να αποφορτιστώ από την υπερένταση του «αέρα» και να πάρω μερικές ανάσες πριν πάω και πάλι στο γραφείο της εκπομπής. Μπορεί τα φώτα να σβήνουν, αλλά εγώ συνεχίζω. Χρόνια τώρα δεν κοιμάμαι τα βράδια της Παρασκευής, αλλά τα πρωινά του Σαββάτου. Με έναν από τους συνεργάτες μου ενημερώνουμε το site του Τούνελ με τις εξελίξεις των υποθέσεων με τις οποίες ασχολήθηκε η εκπομπή και δίνω κατευθύνσεις για ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα. Θα δω στη συνέχεια την εκπομπή από «απόσταση», με το μάτι του αυστηρού τηλεθεατή. Εκεί εντοπίζω πράγματα που μπορεί να χρειάζονται βελτίωση, είτε στο Τούνελ είτε σε μένα την ίδια.

Δεν μπορώ πραγματικά να σε φανταστώ να δουλεύεις με ένα μωρό στο σπίτι. Υποθέτω ότι δεν ήταν και η πιο ξεκούραστη περίοδος της ζωής σου.

Συνδύασα τη δουλειά και την ανατροφή του Κωνσταντίνου, και νομίζω ότι τα κατάφερα. Δεν ήταν πάντα εύκολο. Είχα τη βοήθεια και τη στήριξη του πατέρα του, με τον οποίο περάσαμε πολλά χρόνια μαζί. Στα παιδιά μας δίνουμε αγάπη πρώτα από όλα και τις βάσεις για να πορευτούν στη ζωή τους. Τον γιο μου τον θαυμάζω, έχει ανοίξει τον δικό του δρόμο κι έχει πετάξει με τα δικά του τα φτερά. Παραμένω δίπλα του, αλλά όχι μπροστά του. Το παιδί μου είναι το πιο δυνατό, αποκλειστικό ρεπορτάζ της ζωής μου.

Φαντάζεσαι τον εαυτό σου ως γιαγιά;

Προφανώς! Δεν είναι η φυσική εξέλιξη της ζωής αυτό; Θα γίνει όταν το αποφασίσει ο γιος μου. Μη νομίζεις όμως ότι ζω καθημερινά με αυτή τη σκέψη. (Γελάει). Δεν θα έλεγα πως θα είμαι μια κλασική γιαγιά.

Χρόνος. Αυτός ο φίλος ή κάποιος που δεν θέλουμε να έχουμε και πολλά πολλά;

Τον χρόνο, προσωπικά, δεν τον πολεμάω. Είναι ο μόνος σύντροφος με τον οποίο δεν μπορείς να χωρίσεις, ό,τι και να κάνεις. Έτσι, αποφάσισα να τον κάνω τον καλύτερό μου φίλο. Και νομίζω πως δεν έχω χάσει, αφού μου φέρεται καλά.

Τελικά, πόσο εύκολο είναι να είσαι η Αγγελική Νικολούλη;

Εύκολο ή δύσκολο, δεν ξέρω… Εγώ είμαι απλά η Αγγελική, με τα αρνητικά και τα θετικά της.

Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή, Φως το Τούνελ;

Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, δόθηκε αναβολή μιας εβδομάδας και θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου μετά τις έντεκα το βράδυ όπως κάθε χρόνο.

Διαβάστε επίσης

Αγγελική Νικολούλη: Backstage από τη φωτογράφισή της λίγο πριν από την τηλεοπτική της επιστροφή