Άγγελος Πυριόχος για Λιάγκα: «Να πάει στον Άρειο Πάγο να του δώσουν θέση δικαστή. Δεν μου αρέσει…»
Πρωινές εκπομπές

Άγγελος Πυριόχος για Λιάγκα: «Να πάει στον Άρειο Πάγο να του δώσουν θέση δικαστή. Δεν μου αρέσει…»

Άγγελος Πυριόχος για Λιάγκα: «Να πάει στον Άρειο Πάγο να του δώσουν θέση δικαστή. Δεν μου αρέσει…»

Στη σπάνια συνέντευξή του στο Χαμογέλα και πάλι πέρασε όλους και όλα από κόσκινο

Ο Άγγελος Πυριόχος έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση και ζει μόνιμα στη Ζάκυνθο ωστόσο αναμφίβολα είναι ένα πρόσωπο που λείπει από το «γυαλί».

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για όλους και όλα. Σχολίασε την αυτοαναφορικότητα της ελληνικής τηλεόρασης, την εκπομπή της Φαίης Σκορδά αλλά και τη Ζήνα Κουτσελίνη με την οποία έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν

«Με τη Φαίη είμαστε αδέρφια, είναι ένα από τα τρία πρόσωπα που έχω κρατήσει από τα πολλά χρόνια που έχω κάνει τηλεόραση. Τα άλλα δύο είναι η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Στάθης Παπούλιας».

«Φέτος δεν μου αρέσει η ώρα που βγαίνει η Φαίη Σκορδά, είναι κρίμα να καίγεται. Η Φαίη θα μπορούσε να καένι εκπομπή που να ασχολείται με τον άνθρωπο ή νυχτερινή γιατί κάνει καλές συνεντεύξεις».

«Έχει βελτιωθεί πολύ από την εποχή του “Πολύ Μπλα Μπλα”. Μακάρι να της δώσουν την ευκαιρία να αποδείξει πόσο έχει βελτιωθεί».

«Είναι πολύ σικ, παλιά έβγαινε και λίγο “ήρθα από τα μπουζούκια” αλλά όλες οι παρουσιάστριες ήταν έτσι».

Για τη Ζήνα Κουτσελίνη είπε:

«Στον ρόλο της παρουσιάστριας είναι πολύ καλή, όπως ακριβώς ήταν στο αυτί μας. Φράου τη λέγαμε. Όταν ξεκίνησε σκεφτόμουν ότι όλες οι εκπομπές στην οποίες ήταν αρχισυντάκτρια έφερα τη δική της υπογραφή».

«Φώναζε στο αυτί μας και έλεγε τι να πούμε και τι όχι. Απλώς το μπροστά πρόσωπο ήταν άλλο και έλεγε όσα έλεγε εκείνη».

Ο ίδιος δεν δηλώνει «οπαδός» του infotainment ενώ σε ό,τι αφορά το φαινόμενο της αυτοαναφορικότητας που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην τηλεόραση σχολίασε:

«Ακρίβυναν τα τέλη τηλεφωνίας και δεν έχουν μονάδες να πάρει ο ένας τον άλλο και να βριστούν. Αυτά βλέπεις και λες “μήπως είναι γραμμή από τα κανάλια το “αρπαχτείτε”».

Πώς έκρινε τον Γιώργο Λιάγκα;

«Να πάει στον Άρειο Πάγο να του δώσουν θέση δικαστή και εισαγγελέα. Δεν μου αρέσει, θα προτιμούσα να είναι πιο χαλαρός» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Άγγελος Πυριόχος: «Ήμουν στην πρεμιέρα και είχα την εντύπωση ότι ήμουν στην κηδεία εκεί που δίνουν συλλυπητήρια»