Άγγελος Πυριόχος: «Ο Λιάγκας θα λέγεται Τράγκας! Ξέρει να πουλάει και να αγοράζει»
Πρωινές εκπομπές

Άγγελος Πυριόχος: «Ο Λιάγκας θα λέγεται Τράγκας! Ξέρει να πουλάει και να αγοράζει»

Άγγελος Πυριόχος: «Ο Λιάγκας θα λέγεται Τράγκας! Ξέρει να πουλάει και να αγοράζει»

Πώς σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα;

Ο Άγγελος Πυριόχος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και σχολίασε μεταξύ άλλων τα τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά θυμήθηκε και τις δικές του εμφανίσεις.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός αποκάλυψε και ένα περιστατικό που είχε γίνει σε ζωντανή εκπομπή και τον έκανε να επιστρέψει μετά από τρεις ημέρες!

«Η Φαίη Σκορδά πρέπει να βρει τον εαυτό της θεωρώ. Ξέρω τι μπορεί να κάνει και αυτή το ξέρει. Της ήρθε λίγο απότομα όλο αυτό στο ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου την είχα μία δυο φορές είναι πολύ όμορφη γυναίκα. Μιλούσε πολύ καλά ελληνικά αλλά δεν ξέρω αν ήταν το ζητούμενο.

Ο Λιάγκας θα λέγεται Τράγκας! Ξέρει να πουλάει και να αγοράζει.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι πολύ ταλαντούχος. Πόσα χρόνια να το κάνει αυτό; Μπορεί να κουράστηκε! Είχε μια απελπισία να πιαστεί από ένα θέμα».

«Έχω γελάσει με τον Μικρούτσικο γιατί θεωρεί ότι είναι πιο καινούργιος από την Καινούργιου! Τρελαίνομαι μαζί του».

«Εγώ εκπομπές παρουσίαζα. Το πάνελ το είχα στο τέλος με τη Φαίη και την Ελένη Μενεγάκη. Στο alter έλεγα στη Ζήνα να μου βάλει τις φωνές για να μη κοιμηθώ. Ήταν το πιο γλυκό και το πιο σκληρό άτομο ταυτόχρονα!

Είχαμε λινκ τον Βαλιανάτο και το επόμενο λινκ ήταν ο Γεωργίου. Μόλις βγαίνει κάνει άσχημο χαρακτηρισμό για τον Γρηγόρη, σηκώνομαι πάνω, πετάω το μικρόφωνο, του είπα και εγώ κάποια πράγματα και γύρισα στην εκπομπή μετά από τρεις μέρες. Και τώρα που πέθανε στεναχωρήθηκα γιατί βγήκε πολλή κακία από τον κόσμο για το πρόσωπό του».

«Όπως δεν ξεπέρασα τον θάνατο του πατέρα μου, έτσι δεν μπορώ να ξεπεράσω τον θάνατο του Χατζημιτσέλη. Μου ήρθε απότομα. Όταν έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε και τελικά ήταν νεκρός περίπου μία μέρα».