Άννα Μπεζάν: «Tο μωρό κοιμάται με τα τραγούδια του J2US πια»
Πρωινές εκπομπές

Άννα Μπεζάν: «Tο μωρό κοιμάται με τα τραγούδια του J2US πια»

Άννα Μπεζάν: «Tο μωρό κοιμάται με τα τραγούδια του J2US πια»

Η Άννα Μπεζάν βρέθηκε στις πρόβες του J2US και μίλησε στην κάμερα του Happy Day

Η Άννα Μπεζάν βρέθηκε στις πρόβες του J2US και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για το εξαντλητικό της πρόγραμμα, την πεθερά της Χριστίνα Παππά και την πρόταση γάμου.

«Η αλήθεια είναι ότι κοιμάμαι κάθε μέρα μόνο τρεις με τέσσερις ώρες γιατί προσπαθώ να τα προλάβω όλα. Να μαγειρέψω στο μωρό, να αφήσω έτοιμα ταπεράκια στο ψυγείο, να συναντηθώ με τον Κωνσταντίνο να κάνουμε πρόβα, να παίξω με το μωρό και να τραγουδήσω… το μωρό κοιμάται με τα τραγούδια του J2US πια», ανέφερε αρχικά για το πρόγραμμα της.

Για την πεθερά της, Χριστίνα Παππά, είπε:

«Είμαι παρά πολύ τυχερή που έχω πεθερά την Χριστίνα Παππά, με έχει στηρίξει παρά πολύ ειδικά τώρα που ξεκίνησα δειλά δειλά να επανέρχομαι. Μας βοηθάει πολύ και στο σπίτι και τις ώρες που λείπω, να βγάζει το μωρό βόλτα και να παίζει μαζί του. Είμαστε γεμάτοι από Χριστίνες. Έρχεται μέρα παρά μέρα να μας βλέπει, να βλέπει και το μωρό, έτσι ώστε να κάνει το κομμάτι της γιαγιάς. Δεν έχει άποψη στα πράγματα είναι πολύ διακριτική, δεν μας φέρνει ποτέ σε δύσκολη θέση. Αν θέλει κάτι να πει θα το πει με πάρα πολύ ωραίο τρόπο και όχι χειριστικά».

«Η αλήθεια είναι ότι ο άντρας μου με αγαπάει πολύ, τον αγαπώ παρά πολύ. Είναι ο άντρας της ζωής μου. Εμένα ρωτάς για το πότε θα γίνει ο γάμος; Αυτόν πάρε τηλέφωνο… Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, βρίσκουμε τώρα τις ισορροπίες με το μωρό. Τα πράγματα θα γίνουν ένα ένα. Στο live του J2US θα τραγουδήσουμε το ”Οδός Τσιμισκή”, κάτι από άρωμα πατρίδας!», συμπλήρωσε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Άννα Μπεζάν: Απολαμβάνει τις βόλτες με την κόρη της πριν από τις πρόβες του J2US