Άννα Μπεζάν: «Υπάρχουν φορές που τη Χριστίνα Παππά δεν θέλω να τη βλέπω»
Πρωινές εκπομπές

Άννα Μπεζάν: «Υπάρχουν φορές που τη Χριστίνα Παππά δεν θέλω να τη βλέπω»

Άννα Μπεζάν: «Υπάρχουν φορές που τη Χριστίνα Παππά δεν θέλω να τη βλέπω»

Η σχέση της με την πεθερά της αλλά και τι άλλαξε από όταν έγινε μαμά

Στην εκπομπή Breakfast@Star παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Μπεζάν και αναφέρθηκε στην μητρότητα και τη σχέση της με την Χριστίνα Παππά.

Όπως αποκάλυψε, την βλέπει σαν τη μαμά της, τη θαυμάζει και θα ήθελε να γίνει σαν εκείνη παρότι υπάρχουν στιγμές που…δεν θέλει να τη βλέπει.

«Η αλήθεια είναι ότι ασχολούμαι με την επιχείρηση. Είναι τέλειο να δουλεύω με τον άντρα μου. Δεν μιλάμε. Ό,τι είναι να πούμε το λέμε στο σπίτι.

Από όταν έγινε μαμά άλλαξαν τα πάντα! Με τον Δημήτρη νιώσαμε πολύ έντονα τα πάντα όλα γρήγορα και είπαμε να μην αφήσουμε τον χρόνο να φύγει.

Είναι καταπληκτικός μπαμπάς! Είναι ο ιδανικός πατέρας. Και με τη Χριστίνα το ίδιο. Υπάρχουν στιγμές που τη νιώθω μαμά μου, που λέω μακάρι να γίνω σαν εκείνη και άλλες που δεν θέλω να τη βλέπω.

Δεν είναι κακιά πεθερά η Χριστίνα! Είναι δεμένοι σαν μαμά και γιος. Δεν είναι δεμένοι στου ποια θα επιλέξει ο Δημήτρης.

Έχει τύχει να την πάρω όταν δεν μπορούσα να διαχειριστώ κάποια πράγματα, ιδίως στις αρχές που δεν τον ήξερα!

Μετά την γέννα ήμουν φοβερά και όταν γύρισα στο σπίτι η επιλόχειος μου χτύπησε την πόρτα. Αλλά είμαι τυχερή γιατί μπόρεσα να θρηνήσω τον παλιό μου εαυτό».

«Είχαμε κάποιες προτάσεις να κάνω τηλεοπτικά με τη Χριστίνα και θα ήθελα να κάνω μαζί της κάτι γιατί εκεί νιώθω ασφάλεια».

Διαβάστε επίσης

Άννα Μπεζάν: Οι ετοιμασίες για την βάπτιση και η έκπληξη που ετοιμάζει