Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για Γκλέτσο: «Ήταν σαν να άνοιγε μια τρύπα στον χρόνο»
Πρωινές εκπομπές

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για Γκλέτσο: «Ήταν σαν να άνοιγε μια τρύπα στον χρόνο»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για Γκλέτσο: «Ήταν σαν να άνοιγε μια τρύπα στον χρόνο»

Η συνάντησή τους στην κωμική σειρά, Τα Νούμερα, και το reunion των Ψίθυρων καρδιάς

Καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον, βρέθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνάντησή της με τον Απόστολο Γκλέτσο σε ένα reunion της σειράς, Ψίθυροι καρδιάς.

Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, η σειρά Τα Νούμερα κατάφερε να «ενώσει» την Ερατώ με τον Αντώνη στη Μάντρα με τους τηλεθεατές να συγκινούνται.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πώς την ίδια συγκίνηση ένιωσε και η ίδια αφού με το ίδιο τραγούδι είχαν ένα μικρό γκεστ μετά από περίπου δύο δεκαετίες.

«Ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε τηλεοπτικά με τον Απόστολο Γκλέτσο. Και το πιο ωραίο είναι ότι βρεθήκαμε υπό τους ήχους του εμβληματικού τραγουδιού. Όταν έγινε δημιουργήθηκαν συναισθήματα που δεν τα περιμέναμε. Ήταν σαν να άνοιγε μια τρύπα στον χρόνο, ήταν παράξενο.

Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων, έπρεπε να συμβούν όλα σωστά για να πετύχουν! Γενικά δεν χρειαζόταν να μας στέλνουν γράμματα, τα βλέπαμε στο δρόμο. Υπήρξε ένα μικρό διάστημα που δεν μπορούσαμε να βγούμε στον δρόμο.

Το πώς θα σε βλέπει ο κόσμος είναι δικό του θέμα. Το θέμα είναι εσύ πώς θα το ξεπεράσεις. Μικρή θύμωνα και μετά πέρασα στην επόμενη φάση και πλέον το αγκαλιάζω. Πρέπει να κάνει και άλλα πράγματα για να το διώξεις αλλά από την άλλη λες είμαι και τυχερός ότι το έζησες που άλλος δεν θα μπορούσε.

Το αστείο ήταν ότι είχα προτάσεις να παίζω την τσιγγάνα. Και κάποιες προτάσεις ήταν και λίγο αστείες! Κάποια στιγμή με πήραν τηλέφωνο για ένα θεατρικό ακριβώς μετά τους Ψίθυρους καρδιάς και μου είπαν ότι δεν θα μοιάζει καθόλου με την Ερατώ. Και μου λέει θα είμαστε δύο τσιγγάνες και κάτι άλλα τέτοια.

Με πήραν τηλέφωνο να παίξω σε επιθεώρηση και να σατιρίσω τον εαυτό μου. Αλλά τότε είπα πολλά “όχι.”. Τα περισσότερα “όχι” τα είπα τότε! Είχα μια παράξενη διαύγεια ότι έπρεπε να γίνει έτσι. Ήταν διαύγεια και φόβος μαζί και έπρεπε να αποτραβηχτώ».

Διαβάστε επίσης

«Τα Νούμερα»: Το reunion του μπαλαμού με την Ερατώ ξύπνησε ξανά μνήμες από τους «Ψίθυρους καρδιάς»