Άννα Ζηρδέλη: «Μπορεί να μην “πουλάω” όσο ο Βασάλος αλλά είναι μονοπώλιο οι θέσεις στην τηλεόραση;» – Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου
Πρωινές εκπομπές

Άννα Ζηρδέλη: «Μπορεί να μην “πουλάω” όσο ο Βασάλος αλλά είναι μονοπώλιο οι θέσεις στην τηλεόραση;» – Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Άννα Ζηρδέλη: «Μπορεί να μην “πουλάω” όσο ο Βασάλος αλλά είναι μονοπώλιο οι θέσεις στην τηλεόραση;» – Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ελεονώρας Μελέτη, Άννα Ζηρδέλη μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι» για τα σχόλια που έκανε πρόσφατα στο Mega Καλημέρα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Έχουμε βρεθεί σε δοκιμαστικό μαζί και μου την έχει πει. “Εσύ γιατί θες να είσαι βγεις στην τηλεόραση, αφού σου αρέσει και το πίσω από τις κάμερες;”.

Μπορεί να μην έχω την αναγνωρισιμότητα του Κωνσταντίνου Βασάλου, αλλά έχω περισσότερα χρόνια εμπειρίας. Μπορεί να μην “πουλάω” τόσο όσο εκείνος αλλά κάνω τη δουλειά μου αξιοπρεπέστατα τόσα χρόνια. Είναι άσχημο να έρχεται και να μου λέει “από πού και ως πού θέλεις να διεκδικήσεις μια θέση”. Είναι μονοπώλιο; Αυτό με ενόχλησε.

Αγαπάω πάρα πολύ τη δουλειά μου, αυτό που κάνω και όταν βλέπω ότι προσπαθώ, προσπαθώ να ανέβω σκαλοπάτι σκαλοπάτι και ξαφνικά έρχεται κάποιος από τη στροφή και σε “τρώει” -που μπορεί να μην είναι κάποιο παιδί από ριάλιτι, μπορεί να είναι κάποιο “βύσμα”, μπορεί να είναι φίλη της παρουσιάστριας, πολλά μπορεί- πλέον δεν με ενοχλεί, ο χώρος καταλαβαίνει, δεν τους κρατάει πολύ, τους ξερνάει».

Στη συνέχεια μίλησε για το bullying που έχει βιώσει στον χώρο της τηλεόρασης.

«Έχω βιώσει στα πρώτα μου βήματα στον χώρο, bullying. Υπήρχε συνεργάτης μου σε τηλεοπτική εκπομπή που μου είχε πει, ”έβαλες κοντή φούστα σήμερα, έκανες και κάτι”. Αυτό το άτομο είναι άντρας και είναι και στην τηλεόραση. Αυτό το άτομο είναι στο γυαλί και είναι και άντρας.

Όταν μαθεύτηκε ότι θα είμαι στην εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη, όταν συναντάω κάποιο από αυτά τα άτομα, ξαφνικά έχουν άλλη συμπεριφορά απέναντί μου. Γιατί είμαι και «μπροστά», κάτι μπορεί να ειπωθεί και να τους πάρει η μπάλα», αποκάλυψε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ένιωσε την ανάγκη να δικαιολογήσει τον πρώην συνεργάτη της λέγοντας όμως ότι και εκείνος θα πρέπει να ελέγχει τι λέει.

«Έτσι όπως το περιγράφει η Άννα ακούγεται πολύ άκομψο και άστοχο, εγώ όμως είμαι σίγουρη ότι ο Κωνσταντίνος έκανε χιούμορ. Έχει χρειαστεί να εξηγήσω και στο περιβάλλον μου ότι ο Κωνσταντίνος κάπως αστειεύεται. Όμως ο Κωνσταντίνος πρέπει κάπως να το κοντρολάρει.

Για την Μπέττυ έγινε μεγάλο θέμα μετά. Την καλέσαμε για να έρθει να της πει “γιατί δεν έχει δική της εκπομπή;”.

Αυτό το “καταγγέλλουμε το καθετί” – με πολλή αγάπη το λέω στην Άννα- οκ, είναι μια κουβέντα που έγινε μεταξύ σας. Ο Κωνσταντίνος είναι τώρα μέσα και είναι λίγο άκομψο. Δεν είναι κάτι όπως αυτό που κατήγγειλε μετά που είναι πολύ πιο σοβαρό και δεν μας έδωσε το όνομα, που αξίζει τον κόπο να το έχουμε» είπε.