Αννίτα Πάνια: «Το Next Please ήταν ιδέα του Νίκου Κοκλώνη»
Πρωινές εκπομπές

Αννίτα Πάνια: «Το Next Please ήταν ιδέα του Νίκου Κοκλώνη»

Αννίτα Πάνια: «Το Next Please ήταν ιδέα του Νίκου Κοκλώνη»

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα πρώτα επεισόδια του νέου τηλεπαιχνιδιού της

Πρεμιέρα με το Next please πραγματοποίησε το Σάββατο το μεσημέρι στο OPEN η Αννίτα Πάνια και ο κόσμος φάνηκε ότι αγκάλιασε το νέο τηλεπαιχνίδι, με τα νούμερα τηλεθέασης να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο Πρωινό Σουκού για την επιστροφή της στη τηλεόραση.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για το Next Please γιατί έχω ωραίους συνεργάτες, από αυτό ξεκινάνε όλα. Είμαι χαρούμενη γιατί ανταποκρίθηκε και το κοινό και γιατί κατάλαβα και το παιχνίδι, είμαι χαρούμενη γιατί κάποιοι άνθρωποι έφυγαν με ωραία δώρα και αρκετά χρήματα. Θα είμαι και πιο χαρούμενη όταν δώσω τα 30.000 ευρώ», είπε η Αννίτα Πάνια αρχικά.

«Γουστάρω που ήμουν πρώτο trend, αλλά δεν νομίζω ότι από αυτό θα κριθούν τα πάντα. Χαίρομαι που ο κόσμος ασχολείται με την εκπομπή μας και τουιτάρει, γουστάρω τους  Twitterάδες και αυτούς που έχουν και haterιλίκι μέσα, μαζί και με αυτούς είμαι, αλλά γενικά ό,τι κάνει τους ανθρώπους να είναι χαρούμενοι σχετικά με εμάς, μου δίνει κι εμένα χαρά», τόνισε.

«Γουστάρω και το κοινό, έχουμε πολύ ωραίο κόσμο που έρχεται και έρχεται με κέφι, αλλά και οι παίκτες είναι δυνατά κομμάτια όλοι», σχολίασε για την επαφή της με τον κόσμο.

«Ήταν ιδέα του Νίκου Κοκλώνη να κάνω τηλεπαιχνίδι και το χαίρομαι, μου αρέσει», αποκάλυψε.

 Διαβάστε ακόμα

Αννίτα Πάνια σε Νίκο Κοκλώνη: «Σ’ αγαπώ ρε, γιατί είσαι το δικό μου γλυκό και τρελό αγόρι»