«Ανοιχτή επικοινωνία»: Αποχαιρέτησε ο Μάνος Νιφλής – «Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας με το Open»
Πρωινές εκπομπές

«Ανοιχτή επικοινωνία»: Αποχαιρέτησε ο Μάνος Νιφλής – «Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας με το Open»

«Ανοιχτή επικοινωνία»: Αποχαιρέτησε ο Μάνος Νιφλής – «Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας με το Open»

Ποιοι θα συνεχίσουν την εκπομπή τον Αύγουστο;

Αλλαγές θα υπάρξουν στην πολύ πρωινή εκπομπή του Open, «Ανοιχτή επικοινωνία».

Το δίδυμο Μάνος Νιφλής και Χρύσα Φώσκολου αλλάζει κατά το ήμισυ, καθώς ο Μάνος Νιφλής, αποχαιρέτησε το πρωί της Παρασκευής το τηλεοπτικό κοινό και τη θέση του θα πάρει ο Σπύρος Φρεμεντίτης, ο οποίος θα συνεχίσει μαζί με τη δημοσιογράφο την εκπομπή.

«Εγώ κάπου εδώ αποχαιρετώ για το καλοκαίρι, να πάμε να ξεκουραστούμε κι εμείς λίγο», είπε ο Μάνος Νιφλής και ευχαρίστησε κάποιους ανθρώπους για την ευκαιρία που του έδωσαν να συμμετέχει στην εκπομπή.

Ο δημοσιογράφος, λίγες ώρες μετά το τέλος της εκπομπής, πραγματοποίησε μία ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με το Open και ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τους συναδέλφους του.

«Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας με το TV Open έπειτα από μία πολύ δύσκολη, ειδησεογραφικά, περίοδο. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Christos Panagiotopoulos που μου έδωσε την ευκαιρία να συμπαρουσιάσω μία σημαντική, για το σταθμό, εκπομπή αλλά και σε όλους όσοι δουλέψαμε για να βγαίνει στον αέρα καθημερινά . Στην Georgia Linardou που σήκωσε το βάρος της αρχισυνταξίας, τον Spiros Frementitis, την Αγαθή Χατζή, τον Fanis Karabatsakis, την Δήμητρα Σέκη, Maria Zafeiriou, τον Nikos Giaprakas, τον Αντώνης Τσολναράς, τον Klearhos Marousakis και όλους τους τεχνικούς του καναλιού. Xrysa Foskolou σ´ευχαριστώ διότι μαζί μπορέσαμε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις αλλά και μάθαμε ο ένας από τον άλλο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα

«Η γη της ελιάς» spoiler: Αμαλία ή Ισίδωρος σε αναπηρικό μετά τον πυροβολισμό των ληστών;