Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Είναι άβολο. Δεν μου αρέσει να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή»
Πρωινές εκπομπές

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Είναι άβολο. Δεν μου αρέσει να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή»

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Είναι άβολο. Δεν μου αρέσει να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή»

Την Αντιγόνη Κουλουκάκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για την προσωπική της ζωή.

«Δεν το βλέπω έτσι, δεν ελέγχω κάτι, εγώ συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά. Αισθάνομαι ότι κάνω μία δουλειά που ο κόσμος την έχει αγκαλιάσει, έχει επιτυχία αλλά εγώ είμαι στρατιώτης. Δηλαδή χτυπάω κάρτα, πάω το πρωί και δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς τι συμβαίνει έξω. Το ότι εσείς είστε εδώ πέρα και περιμένετε, είναι λίγο άβολο.

Δεν μου αρέσει να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Μωρέ δεν είναι ένα κομμάτι που θες να το κρατάς για τον εαυτό σου; Να είναι δικό σου; Όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται αυτό», ανέφερε η ηθοποιός.

Πριν από μερικούς μήνες, είχε επισημοποιήσει τη σχέση με τον σύντροφό της και το μοιράστηκε στο Instagram.

«Οι άνθρωποι πάντα τις γιορτές είναι χαρούμενοι, γενναιόδωροι, καλοσυνάτοι.. από μικρή θυμάμαι όμως όλες τις ταινίες να μιλούν για το πνεύμα των Χριστουγέννων κ πως η αγάπη κάνει θαύματα. Ποτέ μου δεν ονειρεύτηκα νυφικά, αλλά στα όνειρα μου ονειρευόμουν τον πατέρα του παιδιού μου κ άνδρα της ζωής μου. Έχω μια οικογένεια που με κάνει ευτυχισμένη κ ευλογημένη καθημερινά κ στα δύσκολα κ στα εύκολα εδώ κ χρόνια. Από την άλλη είναι τόσο όμορφο να μπορείς να το νιώθεις κ να το λες ακόμα στον άνθρωπο σου -όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν κ μαζί αισθάνομαι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα- με την ίδια ανεμελιά κ αθωότητα που είχες κ όταν ήσουν παιδί κ ανακάλυπτες τον κόσμο για πρώτη φορά. Είναι μαγικό.. τελικά ναι το πνεύμα των Χριστουγέννων υπάρχει κ η αγάπη είναι το θαύμα της ζωής», είχε αναφέρει στην ανάρτησή της.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η τηλεοπτική «Ιουλία» από τη «Γη της ελιάς» επισημοποίησε τη σχέση της με τον σύντροφό της – «Σε αγαπώ…»