Αντώνης Αντωνίου: «Την αμαρτία μου τη λέω, δεν θα το ξανακάνω αλλά…»
Πρωινές εκπομπές

Αντώνης Αντωνίου: «Την αμαρτία μου τη λέω, δεν θα το ξανακάνω αλλά…»

Αντώνης Αντωνίου: «Την αμαρτία μου τη λέω, δεν θα το ξανακάνω αλλά…»

Ο τηλεοπτικός Μηνάς παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλη της ύλης στην εκπομπή Super Κατερίνα

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε ο Αντώνης Αντωνίου και αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο του κακού που έκανε χρόνια αλλά και το Μην αρχίζεις την Μουρμούρα.

Ο τηλεοπτικός Μηνάς αναφέρθηκε και στην αγάπη του για την ΑΕΚ αλλά και την είσοδο της Μαρίας Κατσανδρή μετά τον χαμό της Βουλίτσας (Ελένη Κοκκίδου).

«Ο κόσμος με ταύτιζε με τον κακό αλλά με την καλή έννοια. Δεν με “έδερναν”.

Το μόνο που είχα πάθει σε ένα επεισόδιο Κόκκινο Κύκλου, είχα βιάσει υποτίθεται την κόρη μου και σε έναν φούρνο στο χωριό μου έδωσε εντολή να μην μου δίνουν ψωμί εμένα.

Επειδή γνώριζε την ηθοποιό που έκανε την κόρη μου. Είναι και η αντίληψη του κόσμου που θέλει τον ηθοποιό να είναι δικός του άνθρωπος.

Τον αγαπά ή τον μισεί όπως θα αγαπούσε ή θα μισούσε έναν δικό του άνθρωπο».

«Ήταν δύσκολη η σκηνή του αποχαιρετισμού της Βουλίτσας. Σαν ηθοποιοί το χαρήκαμε γιατί ήταν πολύ συγκινητικό, μας άρεσε πολύ.

Μου το είπε η ίδια η Ελένη Κοκκίδου ότι δεν θα είναι στη σειρά γιατί είχε άλλες βλέψεις και θα ακολουθήσει τα όνειρά του.

Σε μια μακρόχρονη συνεργασία υπάρχουν εντάσεις, ωραίες στιγμές. Δεν είναι πάντα ρουτίνα. Υπήρχαν στιγμές διαφωνίας, κάποιας έντασης αλλά αυτό σε επαγγελματικά πλαίσια.

Η Βουλίτσα θα εμφανίζεται σαν φάντασμα κάθε φορά που νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να με βοηθήσει. Όλο αυτό έχει μια γοητεία όπως το ακούω».

Η εμφάνιση της Βουλίτσας ως πνεύμα στο σπίτι του Μηνά

Η είσοδος της Μαρίας Κατσανδρή και τα κοινά στοιχεία με τον Μηνά της Μουρμούρας

«Στην αρχή τα πράγματα είναι λίγο περίεργα γιατί με συμπαθεί αλλά είμαι αφοσιωμένος στη μνήμη της Βούλας. Υπάρχει μια προσπάθεια προσέγγισης αλλά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί.

Επειδή έρχεται συνέχεια γίνεται συνήθεια. Όταν παύει να έρχεται βάση ενός σχεδίου, αρχίζει να με ενδιαφέρει.

Τις στάχτες της Βουλίτσας τις σκορπίσαμε σε έναν καταρράκτη. Θα το δούμε με έναν περίεργο τρόπο που ταυτόχρονα έχει πολλή πλάκα όσο τραγικό και αν είναι.

Στον Μηνά έχω λατρέψει το χιούμορ, έχει μια φιλοσοφική ματιά στη ζωή. Διαφωνούμε στην υπομονή του, εγώ δεν είμαι έτσι».

Η λατρεία του για την ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ είναι και ομάδα. Εμένα με ενοχλεί ο χουλιγκανισμός, με ενοχλεί όταν οι οργανωμένοι ξεφεύγουν από τα όρια και παίρνουν πρωτοβουλίες που η ομάδα δεν θέλει. Δεν με ενδιαφέρει η αλητεία στον αθλητισμό, δεν τη θέλω.

Χαίρομαι που ο Μελισσανίδης έβαλε απαγόρευση για τα καπνογόνα και τις κροτίδες στο γήπεδό μας. Χαιρόμαστε την ομάδα μας, το γήπεδό μας και οι ποδοσφαιριστές μένουν πιο ουσιαστική στην ομάδα τους.

Είχα αναβάλει παράσταση για ένα ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, δεν το έχανα. Την αμαρτία μου τη λέω, δεν θα το ξανακάνω αλλά το έκανα.

Η γυναίκα μου έχει συμβιβαστεί γιατί είναι και εκείνη ΑΕΚ. Έχουμε πάει μια φορά γήπεδο αλλά θέλω να πηγαίνω μόνος μου. Είμαι βίαιος φίλαθλος στα συναισθήματά μου και στην έκφρασή μου. Μπορεί να βρίσω λίγο αλλά μου αρέσει αυτή η μοναδικότητα να ζήσω την ΑΕΚ».

Αντώνης Αντωνίου: Στις εξέδρες για το ματς ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο «Μηνάς»

Διαβάστε επίσης

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Ποια θα αντικαταστήσει τη «Βουλίτσα»;