Αντώνης Νικοπολίδης: «Η σχέση με τη σύζυγό μου πέρασε δοκιμασίες, αλλά το βαθύτερο είναι η αγάπη»
Πρωινές εκπομπές

Αντώνης Νικοπολίδης: «Η σχέση με τη σύζυγό μου πέρασε δοκιμασίες, αλλά το βαθύτερο είναι η αγάπη»

Αντώνης Νικοπολίδης: «Η σχέση με τη σύζυγό μου πέρασε δοκιμασίες, αλλά το βαθύτερο είναι η αγάπη»

Όσα είπε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την οικογένειά του!

Για μία ενδιαφέρουσα αθλητική εβδομάδα έκανε λόγο ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα! και μίλησε με τον Κώστα Τσουρό.

«Υπάρχει το παιχνίδι του Ολυμπιακού, είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ύστερα από 50 χρόνια, μία άλλη ομάδα, ο Ολυμπιακός, διεκδικεί ευρωπαϊκό κύπελλο. Είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός, παρόλο που είχε την πιο δύσκολη κλήρωση, κατάφερε να το πετύχει», είπε.

«Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν εγγυάται τη νίκη. Όταν πήγαινες να παίξεις στην Τιφλίδα με 60.000 κόσμο και μία καλή ομάδα, που ήταν η Γεωργία, ήταν πολύ δύσκολο. Στον αθλητισμό πάντα υπάρχει η επόμενη ημέρα, γιατί πρέπει να ξανακερδίσεις».

« Το να κάνεις υπερήφανο τον λαό σου είναι…»

Για το Euro 2024 ανέφερε στενοχωρήθηκε που η Εθνική δεν θα είναι εκεί, ενώ νιώθει περηφάνια για την κατάκτηση του Euro 2004.

«Έβλεπες κόσμο να βγαίνει στον δρόμο να πανηγυρίζει με τις ελληνικές σημαίες. Το να κάνεις υπερήφανο τον λαό σου είναι το πιο σημαντικό».

«Όσο πλησιάζει η μέρα του παιχνιδιού, αυτό που σε κάνει πιο δυνατό είναι να λες ‘θα στηρίξω, θα είμαι καλός’. Μάλιστα, έλεγα ‘ότι σουτ είναι να έρθει, να έρθει πάνω μου, αλλιώς να βγει έξω’».

«Η σχέση μας πέρασε δοκιμασίες»

«Η στήριξη της οικογένειας είναι σημαντική. Το να βρεις τον άνθρωπό σου, να μπορείς να επικοινωνείς μαζί του, να αισθάνεσαι ασφαλής και χαρούμενος. Δεν ζηλεύαμε, γιατί εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Δεν δημιουργούσαμε ανασφάλεια ο ένας στον άλλον. Η σχέση μας πέρασε δοκιμασίες, αλλά το βαθύτερο είναι η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός για τον άλλον».

Όπως αποκάλυψε, όταν αποσύρθηκε το 2011 υπήρξαν εντάσεις στο σπίτι και υπαίτιος ήταν εκείνος, ενώ και τα τρία του παιδιά ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Διαβάστε ακόμα

Αντώνης Νικοπολίδης: «Και να ήθελα να κάνω κάτι υπερβολικό δεν θα με άφηνε η Βάσω»