Άντριου Λάμπρου: Η αντίδρασή του στο 2 του Βερνίκου – «Είναι απλά η γνώμη του»
Πρωινές εκπομπές

Άντριου Λάμπρου: Η αντίδρασή του στο 2 του Βερνίκου – «Είναι απλά η γνώμη του»

Άντριου Λάμπρου: Η αντίδρασή του στο 2 του Βερνίκου – «Είναι απλά η γνώμη του»

Ακομπλεξάριστος και πολύ λογικός

Ο Άντριου Λάμπρου μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και απάντησε για το 2 που έβαλε στο τραγούδι του ο συνυποψήφιός του στη Eurovision, Βίκτωρ Βερνίκος.

«Η εμπειρία μου στη Eurovision δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μαγική, άνοιξε τόσες πόρτες για την καριέρα μου, το οποίο ήταν κάτι που πάντα δούλευα.

Δεν θα έλεγα ότι υπήρχαν άβολες στιγμές, υπήρχαν τόσες υποχρεώσεις. Είμαι ευγνώμων που ο κόσμος ακούει το τραγούδι και πάει καλά, είμαι περήφανος για αυτό.

Σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα, ειλικρινά για εμένα νίκη είναι που βρέθηκα στη Eurovision, που με επέλεξαν.

Ξέρω ότι θα είχα τερματίσει στη δεκάδα αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Είμαι πολύ ευγνώμων που οι Έλληνες μου έδωσαν 12 και με στήριξαν, που μου έστειλαν μηνύματα. Είμαι χαρούμενος για οποιαδήποτε βαθμολογία.

Αν κάτι με εμπνέει είναι να γνωρίζω πως ό,τι έκανα στην σκηνή έκανε περήφανο τον κόσμο.

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα ήταν να παραμείνω συγκεντρωμένος όλη την ώρα. Ήθελα να εξερευνήσω το Λίβερπουλ αλλά αποφάσισα να προσέξω τον εαυτό μου, να ξεκουραστώ, να παραμείνω υγιής.

Για μένα η μουσική είναι υποκειμενική, το ίδιο και η τέχνη. Είναι δύσκολο να αξιολογήσεις υποκειμενικά τα τραγούδια και δεν θα μπορούσα να αξιολογήσω τα φετινά, η δουλειά μου είναι απλά να πηγαίνω εκεί πάνω και να κάνω ό,τι πρέπει. Είναι απλά η γνώμη του, έχει το δικαίωμα να έχει τη γνώμη του» απάντησε στον Βίκτωρα.