Αποκάλυψη – Κάτια Νικολαΐδου: Ο λόγος που εγκατέλειψε την υποκριτική και εργαζόταν σε ξενοδοχείο
Πρωινές εκπομπές

Αποκάλυψη – Κάτια Νικολαΐδου: Ο λόγος που εγκατέλειψε την υποκριτική και εργαζόταν σε ξενοδοχείο

Αποκάλυψη – Κάτια Νικολαΐδου: Ο λόγος που εγκατέλειψε την υποκριτική και εργαζόταν σε ξενοδοχείο

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Σε μία αποκάλυψη για τη ζωή της Κάτιας Νικολαΐδου, τα τελευταία χρόνια πριν φύγει από τη ζωή, προχώρησε η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η ηθοποιός είχε αφήσει την υποκριτική και εργαζόταν στις δημόσιες σχέσεις ξενοδοχειακής μονάδας για να τα βγάλει πέρα οικονομικά.

Ο συνάδελφος της Κάτιας Νικολαΐδου, αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι κανείς δεν γνώριζε στο ξενοδοχείο το πρόβλημα υγείας της ηθοποιού.

«Ήταν πάρα πολύ αγαπητή από τους πελάτες, έκανε δημόσιες σχέσεις και δούλεψε μαζί τρεις σεζόν. Γνώριζα το πρόβλημα της υγείας της από τις τηλεοράσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Η Νίκη Παλληκαράκη, συμπρωταγωνίστρια της Κάτιας Νικολαΐδου αποκαλύπτει πώς και γιατί η ηθοποιός αποφάσισε να εγκαταλείψει την υποκριτική.

«Είχαμε συνεργαστεί με την Κάτια τότε, ήταν ένα υπέροχο πλάσμα, ένα βελούδινο πλάσμα, χαμογελαστό. Εργάτης στη δουλειά και ταλαντούχα. Ήταν υπέροχη, άφηνε τις καλύτερες εντυπώσεις. Την είχα χάσει τελευταία και ήξερα ότι ασχολιόταν με κάτι άλλο και μάλιστα της είχα σχολιάσει ότι τι ωραία που μπορεί να είναι ήσυχη, να μην έχει θέματα βιοπορισμού και κάνει κάτι άλλο που της αρέσει. Δεν ήξερα ότι έδινε πάλι μια καινούρια μάχη», δήλωσε η Νίκη Παλληκαράκη.

«Με τη Δικαίωση είχαμε όλοι παράπονο, βεβιασμένα το τελειώσαμε, είχαμε θέματα οικονομικών οφειλών. Είχαμε πάει νομικά, δικαιωθήκαμε στη δικαστική απόφαση, αλλά οικονομικά δεν πήραμε τίποτα. Ήταν χαρούμενη και ευχαριστημένη για το νέο restart στη δουλειά. Νόμιζα ότι είχε ησυχάσει, δεν σου άφηνε να καταλάβεις ότι κάτι συμβαίνει», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα

Κάτια Νικολαΐδου: Θρήνος στην κηδεία της – Συντετριμμένοι η μητέρα και ο αδερφός της