Αποστόλης Τότσικας: «Αυτό το “όμορφος” τείνει να γίνει μπούλινγκ απέναντι στους ανθρώπους που είναι όμορφοι»
Πρωινές εκπομπές

Αποστόλης Τότσικας: «Αυτό το “όμορφος” τείνει να γίνει μπούλινγκ απέναντι στους ανθρώπους που είναι όμορφοι»

Αποστόλης Τότσικας: «Αυτό το “όμορφος” τείνει να γίνει μπούλινγκ απέναντι στους ανθρώπους που είναι όμορφοι»

Όσα είπε στην εκπομπή, Δύο στις 10

Στην εκπομπή, Δύο στις 10, παραχώρησε συνέντευξη ο Αποστόλης Τότσικας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία, τη σειρά Ηλέκτρα αλλά και κατά πόσο εμποδίζει ο όρος «όμορφος» έναν καλλιτέχνη.

«Ο χαρακτήρας, τα λόγια που ειπώθηκαν, η κατάσταση των σχέσεων, είναι πολύ ωραίο έργο. Το να συνεργάζεσαι με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, έναν θρύλο, μια τεράστια σχολή. Ξεκινήσαμε με μια αγκαλιά, μια ζεστασιά, μια αγάπη.

Στην Ηλέκτρα κάνω τον Παύλο Φιλίππου που είναι κατατρεγμένος από το καθεστώς, καθότι αριστερός. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω με αυτούς τους ανθρώπους. Το καθημερινό είναι δύσκολη συνθήκη αλλά καταφέραμε να βγούμε στην επιφάνεια. Ο καθένας φέρει την αλήθεια του και είμαστε ταγμένοι σε αυτό που κάνουμε.

Υπάρχει ελεύθερος χρόνος και προσαρμόζεται και η οικογένεια αναγκαστικά. Δεν είμαι μπαμπάς του Σαββατοκύριακου. Όποιο κενό έχω το εκμεταλλεύομαι με την οικογένειά μου, τους φίλους μου.

Δεν πάω με γνώμονα την επιτυχία αλλά με τη συνεργασία. Όταν είσαι καλός και επαγγελματίας δεν υπάρχει περιθώριο λάθους!

Άλλο η οικογένεια και άλλο η δουλειά μου. Νιώθω ευτυχισμένος και όχι ευχαριστημένος γιατί δεν ευχαριστιέμαι με τίποτα, θέλω κι άλλο. Όταν έχεις οικογένεια, δουλεύεις και τρέχεις δεν υπάρχει η κούραση. Στο λεξιλόγιο έχει φύγει η λέξη κούραση. Οπότε είσαι εκεί και κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Περνάω χρόνο με τα παιδιά μου και είναι λογικό να θέλουν κι άλλο αλλά είμαι πάντα εκεί.

Δεν είχα ανάγκη να δείξω ότι αξίζω σε κάποιον αλλά από ανάγκη και ίσως λόγω του πατέρα μου που ήταν ηθοποιός. Δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω κάτι αλλά να γίνομαι καλύτερος. Αν έχεις πίστη και συνέπεια, δεν θα σε προδώσει το αποτέλεσμα. Θέλει μια ταπεινότητα. Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να ξεφεύγουν ιδίως στην Ελλάδα που είναι μικρή η αγορά.

Αυτό το “όμορφος” τείνει να γίνει μπούλινγκ απέναντι στους ανθρώπους που είναι όμορφοι. Ας το ξεπεράσουμε αυτό! Δεν είναι θέμα ομορφιάς ή ασχήμιας αλλά το πόσο επενδύεις στον ρόλο σου και στη δουλειά».

Διαβάστε επίσης

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος μαθαίνει τα πάντα για το σκοτεινό παρελθόν Ηλέκτρας – Νικόλα