Αποστολόπουλος για Κονδυλάτο: «Ο δικηγόρος μου προχωράει σε μηνύσεις»
Πρωινές εκπομπές

Αποστολόπουλος για Κονδυλάτο: «Ο δικηγόρος μου προχωράει σε μηνύσεις»

Αποστολόπουλος για Κονδυλάτο: «Ο δικηγόρος μου προχωράει σε μηνύσεις»

Νέος γύρος αντιπαράθεσης για τους δύο ενώ θέση πήρε και ο Βασίλης Ζούλιας

Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου για να μιλήσει για την κόντρα που έχει ανοίξει με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς με τον Νίκο Αποστολόπουλο με φόντο τη σχέση του Βασίλη Ζούλια με τη Ματούλα αλλά και τα όσα είπαν στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, όπου ο δεύτερος χαρακτήρισε άνεργο τον πρώτο.

«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι εγώ κι ο Βασίλης. Ανέφερε πράγματα της προσωπικής ζωής που δεν αφορούν κανέναν που είναι ψευδή και τα οικονομικά μας που επίσης είναι ψευδή. Έχει βγει πολλές φορές και έχει πει διάφορα απλά εμείς δεν απαντούσαμε. Δεν τα λύνουμε τα προβλήματά μας τηλεοπτικά. Παίρνουμε τηλέφωνο» ανέφερε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Βασίλης Ζούλιας για πρώτη φορά μίλησε στη Super Κατερίνα και απάντησε στον Νίκο Αποστολόπουλο.

«Έχει δίκιο πως δεν μιλούσαμε με τη Ματούλα, δεν ήμασταν κοντά τους τελευταίους μήνες. Ότι είμαστε φίλοι με τη Ματούλα είμαστε. Ότι έχουμε ζήσει πολλά μαζί, έχουμε ζήσει. Τον Νίκο τον ξέρω πολλά χρόνια, έχω αγάπη για τον Νίκο, έκανε μια σπουδαία καριέρα. Τον αγαπάμε κι έτσι όπως είναι» είπε ο σχεδιαστής.

Ο Περικλής Κονδυλάτος μάλιστα ανέφερε ότι ο Βασίλης Ζούλιας ήταν ο μόνος που πήγε στο νοσοκομείο να τη δει.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος ξαναβγήκε στην Κατερίνα Καινούργιου για να ανταπαντήσει στον Περικλή Κονδυλάτο.

«Ήμουν στο γραφείο μου και περίμενα τα νέα για τη Γάζα ακούω ξαφνικά μια φωνή που νόμιζα ότι είναι η Τένια Μακρή. Έλεγε αυτός ο κύριος ότι είμαι ψυχικά ασθενής και απελπισμένος. Να ρωτήσεις τον κύριο Αγαπηνό που είναι δικηγόρος μου και προχωράει σε μηνύσεις. Με έβρισε με τον χειρότερο τρόπο και επαγγελματικά και προσωπικά. Ξέρεις τι είναι να σου λέει ότι είσαι ψυχικά ασταθής;» είπε.