Απόστολος Γκλέτσος: «Αν με πουν κλέφτη ή θα το αποδείξει ή θα πεθάνει»
Πρωινές εκπομπές

Απόστολος Γκλέτσος: «Αν με πουν κλέφτη ή θα το αποδείξει ή θα πεθάνει»

Απόστολος Γκλέτσος: «Αν με πουν κλέφτη ή θα το αποδείξει ή θα πεθάνει»

Η αυτοδιοίκηση, η κόρη του και τα κοινά τους χαρακτηριστικά

Καλεσμένος στην εκπομπή, Πρωινό Σουσού, βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος και αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με την αυτοδιοίκηση.

Με αφορμή και την κακοκαιρία Daniel που σάρωσε τα πάντα στη Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία, θέλει να ασχοληθεί και με την περιφέρεια και να προσφέρει το έργο του.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον θυμό που έχει ως άνθρωπος, με την εκδίκηση να βρίσκεται στο πρώτο πλάνο εάν δεν έχει ζητηθεί συγγνώμη.

«Η ενασχόλησή μου με όλα αυτά είναι το οξυγόνο μου. Δεν μου αρέσει η πολιτική. Αν μου άρεσε θα μπορούσα εύκολα να είμαι μέσα στη Βουλή.

Όποιος το αμφισβητήσει αυτό θα είναι “κακούλης”.

Η υποκριτική είναι δουλειά. Δεν την έχω ανάγκη, δεν μου γεμίζει την ψυχή. Το κάνω για βιοπορισμό.

Έχω γνωρίσει κι άλλους ανθρώπους φωτεινούς, ταλαντούχους, ιδιαίτερους και πιο μεγάλους από μένα και πιο μικρούς. Ετούτος δω ο άνθρωπος με ξάφνιασε (σσ Κασσελάκης).

Είναι και φωτεινός και ταλαντούχος. Είναι άτρωτος. Δεν μπορεί κανείς να του κάνει κακό, ούτε φίλος, ούτε εχθρός. Αυτό που λέω θα το καταλάβετε στο μέλλον.

Εμένα μπορεί να μου κάνει κακό ο οποιοσδήποτε. Εμένα με αφήνουν γιατί με λυπούνται επειδή είμαι καλό παιδί.

Στη Στυλίδα με αγαπάνε! Όταν περνάει λίγος καιρός και σκέφτονται καλύτερα και κάνουν συγκρίσεις, σε αγαπάνε πολύ περισσότερο.

Με νοιάζει πάρα πολύ η υστεροφημία μου. Είναι ένα πρόβλημα αυτό με μένα! Πρέπει να το κοιτάξω με έναν ψυχίατρο αυτό.

Θέλω να λένε ότι είμαι έντιμος και ότι κατάφερα πολλά στην αυτοδιοίκηση. Είμαι ψώνιο! Δεν θέλω να με πουν ψεύτη, κλέφτη, απατεώνα και άχρηστο.

Αλλά δεν με νοιάζει να πουν άλλα πράγματα! Αν με πουν κλέφτη ή θα το αποδείξει ή θα πεθάνει. Αν με πουν άχρηστο, θα πεθάνω εγώ».

«Έχει θυμό σαν εμένα»

«Η κόρη μου είναι ένα παιδί εντός των ορίων. Δεν μας έχει προβληματίσει έντονα ποτέ που να έχουμε καρδιοχτύπια μεγάλα. Είναι εντάξει παιδί.

Είναι μαχήτρια. Όταν βάζει στόχο, βάζει το κεφάλι κάτω, δεν θέλει κανέναν. Όπως εγώ, όταν βάζω στόχο δεν υπάρχει κανείς. Ξέρω πώς όσοι και να είναι μαζί μου, το 80% θα είμαι εγώ. Το ίδιο κάνω και εγώ.

Έχει τον θυμό και αυτή! Όταν θυμώσει αυτός που θα την θυμώσει θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλάω για νεύρα αλλά για θυμό, εκδίκηση.

Για κάποια θέματα είμαι εκδικητικός και εγώ. Όταν μας πειράξουν σε βασικά σημεία που έχουν για τα πιστεύω μας, είναι δύσκολα τα πράγματα. ‘

Μιλάω για αυτό που μένει και για μια εκδίκηση που θα έρθει, έστω και μετά από χρόνια και θα είναι δύσκολη.

Η τελευταία φορά που θύμωσα είναι πριν από 2-3 χρόνια και η εκδίκηση δεν έχει έρθει ακόμα.

Αν υπάρξει συγγνώμη τότε εντάξει αλλιώς θα έρθει η στιγμή».

Διαβάστε επίσης

Απόστολος Γκλέτσος: «Ο Τσίπρας θα γυρίσει με τρόπαια»