Απόστολος Γκλέτσος: «Στα επόμενα επεισόδια της Γης της ελιάς θα χορέψω ζεϊμπέκικο»
Πρωινές εκπομπές

Απόστολος Γκλέτσος: «Στα επόμενα επεισόδια της Γης της ελιάς θα χορέψω ζεϊμπέκικο»

Απόστολος Γκλέτσος: «Στα επόμενα επεισόδια της Γης της ελιάς θα χορέψω ζεϊμπέκικο»

Ο ηθοποιός αναμένεται για ακόμα μια φορά να ξεσηκώσει τα πλήθη με το βαρύ ζεϊμπέκικό του

Για την απήχηση που έχει στο κοινό, θέματα της πολιτικής, τον παππού του, αλλά και τη Γη της ελιάς, μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

«Έχει να κάνει και με την τηλεόραση, με όλα που συνέβησαν στη ζωή ενός καλλιτέχνη με τους ρόλους του. Στους άνδρες είναι άλλα αυτά που θέλουν να περνάνε προς τα έξω. Θέλουν να περνάει ο χαρακτήρας τους, ότι τα καταφέρνουν στη δουλειά, το status τους. Στερότυπο ναι ή όχι, αυτό συμβαίνει με τον άνδρα», τόνισε αρχικά ο ηθοποιός.

«Δεν τον ενδιαφέρει η εμφάνιση, τον ενδιαφέρει το status, η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας, αν έχει ίσκιο. Αυτό είναι που τον κάνει να χαίρεται και να λέει στον εαυτό του “ok, καλά πάμε”».

Αναφερόμενος στις ευθύνες που φέρει ένας άνθρωπος, έφερε ως παράδειγμα τον Αλέξη Τσίπρα και την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Κοιτάξτε το κόστος του Αλέξη Τσίπρα, που πήρε πάνω του τη Συμφωνία των Πρεσπών κι έχασε τις εκλογές. Ελάτε τώρα και δέστε ποιο είναι σήμερα το μεγάλο διακύβευμα. Η Συμφωνία των Πρεσπών. Τι λένε αυτοί που κάποτε φόραγαν χλαμύδες κι έλεγαν ότι ήταν κάτι κακό; Σήμερα λένε ότι δεν τηρείται η Συμφωνία των Πρεσπών, η καλύτερη συμφωνία».

Πρότυπο για τον ίδιο αποτέλεσε ο παππούς του!

«Ήταν ο άνθρωπος που αναλάμβανε όλες τις ευθύνες. Δεν βγήκα δήμαρχος στη Στυλίδα, επειδή κάποιοι έλεγαν ότι έπαιζα στην τηλεόραση. Βεβαίως ισχύει κι αυτό, αλλά δεν βγήκα γι’ αυτό, αλλά γιατί ήμουν εγγονός του Αποστόλη Γκλέτσου».

«Πήγα εκεί αριστερός από το ΚΚΕ, οι τρεις δήμοι δεξιοί με λίγο ΠΑΣΟΚ, αλλά ήμουν ο εγγονός του Αποστόλη Γκλέτσου και με εμπιστεύτηκαν. Δεν έχασα ποτέ. Για να φύγω δύο τετραετίες με 68% νομίζω ότι όλα πήγαν καλά. Και για να πάρω δύο φορές την Περιφέρεια νομίζω κάτι λέει αυτό».

«Μετάνιωσα…»

Όπως ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος, δεν έχει ανάγκη από ρόλους, αλλά από καλές συνεργασίες. Ακόμη, είπε πως το θέατρο είναι μία τέχνη που του δίνει λόγο ύπαρξης.

«Μετάνιωσα για κάποια πράγματα που μου πρότειναν και δεν τα έκανα στο θέατρο. Είπα όχι ξεκάθαρα για τα χρήματα. Δεν πήγα στην Επίδαυρο και πήγα να κάνω σίριαλ, γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα», αποκάλυψε.

«Όλα είναι στιγμιαία. Ή λες κάτι και το αποφορτίζεις ή φεύγεις. Μπορεί να σε ψάξουν καμιά ώρα, τους λες “έφυγα για να μη γίνει κάτι που θα μετανιώναμε όλοι” και το καταλαβαίνει. Έφευγα από την πρόβα. Το να χάσεις δύο ώρες είναι καλύτερο από τα συμβούν πράγματα, να τιναχτεί μία δουλειά».

Όπως είπε ο ηθοποιός, δεν έχει απογαλακιστεί ακόμα και ζει με τη μητέρα του, την κόρη του και την αδερφή του.

 «Θα χορέψω ζεϊμπέκικο»

Αναφερόμενος στη σειρά «Γη της Ελιάς» και τον ρόλο του Τζον Μακρίδη, τον οποίο υποδύεται, ανέφερε πως στα επόμενα επεισόδια θα χορέψει ζεϊμπέκικο, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Τζον και η Αθηνά να οδηγηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας.

«Ποτέ δεν ξέρεις με την Βάνα Δημητρίου. Επειδή είναι η Βάνα και επειδή γεννάει πάντα το μυαλό της για να κρατήσει το ενδιαφέρον το δικό μας, αλλά και των ανθρώπων που την ακολουθούν τόσα χρόνια και την αγαπούν, δεν ξέρω», είπε σχετικά με τις εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς».

 Διαβάστε ακόμα

Η γη της ελιάς – Twitter: «Κορίτσια, ο Γκλέτσος! Βάνα, δώσε ερωτική εξομολόγηση Αθηνούλας στον Τζον επιτέλους…»