Άρης Πορτοσάλτε: «Στη Βουλή δεν πας με σαγιονάρες. Δεν κάνεις τέτοια καραγκιοζιλίκια»
Πρωινές εκπομπές

Άρης Πορτοσάλτε: «Στη Βουλή δεν πας με σαγιονάρες. Δεν κάνεις τέτοια καραγκιοζιλίκια»

Άρης Πορτοσάλτε: «Στη Βουλή δεν πας με σαγιονάρες. Δεν κάνεις τέτοια καραγκιοζιλίκια»

Έτσι σχολίασε την εμφάνιση του Σπύρου Μπιμπίλα και της Τζώρτζια στην ορκωμοσία τους στη Βουλή

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις για τις στιλιστικές επιλογές ορισμένων βουλευτών στην ορκωμοσία τους στη Βουλή, τη Δευτέρα (37), με τον Άρη Πορτοσάλτε να είναι ιδιαίτερα καυστικός στα όσα είπε.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ στάθηκε στις εμφανίσεις του Σπύρου Μπιμπίλα και της Τζώρτζια και τόνισε ότι στη Βουλή πάμε με στολή εργασίας και όχι με σαγιονάρες.

Σπύρος Μπιμπίλας: Επική εμφάνιση στη Βουλή – Δείτε τι φόρεσε

«Δεν  μας ενδιαφέρει τι έχουν μέσα στην ντουλάπα τους  οι άνθρωποι, δεν μας νοιάζει και μην πω και κανένα άλλο ρήμα πρωί πρωί, το θέμα είναι όταν πηγαίνουν στη Βουλή. Όταν πηγαίνεις στη Βουλή δεν πας με σαγιονάρες, όπως πήγε ο άλλος στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν κάνεις τέτοια καραγκιοζιλίκια. Στη Βουλή πάμε με μια στολή εργασίας. Ένα πουκάμισο σαν άνθρωπος, μια γραβάτα κι ένα σακάκι. Δεν χρειάζεται να πάρεις τη φίρμα. Όταν το βράδυ θες να βγεις, να πας να διασκεδάσεις, να πας στο θέατρο να παίξεις, να κάνεις πρόβα, βάλε ό,τι γουστάρεις. Θες να πας τσιτσίδι έξω, κάνε ό,τι θες.

Ορκωμοσία Βουλής – Παραλειπόμενα: Από τον Μάξιμο Μουμούρη στις… στυλιστικές καραμπόλες

Στη Βουλή δεν πάμε να δέιξουμε ούτε το κορμί μας, ούτε τίποτα. Πάμε να κάνουμε μια δουλειά. Πας να εκπροσωπήσεις τους ανθρώπους που σε ψήφισαν. Τώρα αν εσύ εκπροσωπείς διαφόρους οι οποίοι λένε “πήγαινε πουλάκι μου ντίρλα”, είναι άλλη ιστορία», είπε αρχικά ο Άρης Προτοσάλτε.

«Υπάρχει μία γενικότερη ατμόσφαιρα μέσα στη Βουλή. Θα το βρουν. Αυτά όλα τα αντικομφορμιστικά είναι πασέ, είναι ξεπερασμένα. Είναι υποτιθέμενη αντίδραση. Στη Βουλή είσαι βουλευτές, αν είσαι επαγγελματίας Χ δεν μας ενδιαφέρει. Στη Βουλή δεν θα γίνει διαγωνισμός τραγουδιού ή υποκριτικής», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.