«Αταίριαστοι»: Το «αχτύπητο» δίδυμο επιστρέφει – «Μετανοείτε»
Πρωινές εκπομπές

«Αταίριαστοι»: Το «αχτύπητο» δίδυμο επιστρέφει – «Μετανοείτε»

«Αταίριαστοι»: Το «αχτύπητο» δίδυμο επιστρέφει – «Μετανοείτε»

Η επίσημη πρεμιέρα τους

Την επιστροφή τους προανήγγειλαν οι «Αταίριαστοι» μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram υπενθυμίζοντας στους τηλεθεατές το καθιερωμένο τους ραντεβού.

Το δίδυμο Κούτρας – Ντσούνος έκαναν μια εμφάνιση στη ροή του ΣΚΑΪ με αφορμή τις πυρκαγιές που έπλητταν τη χώρα μας αυτές τις μέρες.

«Καλό σας μεσημέρι. Η ενημέρωση στον ΣΚΑΙ συνεχίζεται και εμείς αλλιώς περιμέναμε να ξεκινήσουμε τη φετινή σεζόν. Ξεκινάμε διαφορετικά και βρισκόμαστε σε μία πάρα πολύ μεγάλη κρίση με τις πυρκαγιές. Έχει μπει στον Εθνικό δρυμό της Πάρνηθας η πυρκαγιά δυστυχώς σε ό,τι αφορά την Αττική. Υπάρχουν πάρα πολλά μέτωπα σε όλη τη χώρα.

Οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ και ο μηχανισμός του είμαστε όλοι εδώ, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και οι άνθρωποι που εργάζονται εντός κι εκτός για την ενημέρωσή σας. Θα είμαστε πάντα εδώ, όσο είναι απαραίτητο. Ελπίζουμε να μην είναι για πολύ απαραίτητο, ωστόσο στην παρούσα φάση τα πράγματα είναι δυσοίωνα. Θα έχουμε ζωντανές συνδέσεις, καλεσμένους και θα πάμε για αρκετές ώρες γιατί αυτό κρίνεται απαραίτητο για την ενημέρωσή σας» είπε αρχικά ο Χρήστος Κούτρας.

«Υπάρχει έντονη οσμή, δύσπνοια και δυσκολία στην αναπνοή, ειδικά αν πλησιάσεις τις περιοχές Αχαρνών, Μενιδίου και Άνω Λιοσίων . Η πιο δύσκολη κατάσταση είναι στην Αττική, είναι για ακόμα μία φορά στην Πάρνηθα… Όμως, δεν είναι μόνο η Αττική. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στον Έβρο για πέμπτη ημέρα» πρόσθεσε ο Γιάννης Ντσούνος.

Σε ανάρτησή του, ο Χρήστος Κούτρας έκανε γνωστό την official πρεμιέρα τους τόσο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ όσο και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου επιστρέφουμε . Ραντεβού καθημερινά στο ραδιόφωνο του #ΣΚΑΙ 06:00-08:00 με τα κοκόρια δηλαδή να σας ξυπνάμε όμορφα και ωραία και 09:50 ραντεβού στην τηλεόραση @skaitv.gr . ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ».

Διαβάστε επίσης

ΣΚΑΪ: Ποια εκπομπή «καταλαμβάνει» τη θέση της Φαίης Σκορδά μέχρι την πρεμιέρα της;